Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚανένας δεν κατηγόρησε τη διοίκηση Μανδαλιανού για το άγαλμα του Παύλου Μελά

Κανένας δεν κατηγόρησε τη διοίκηση Μανδαλιανού για το άγαλμα του Παύλου Μελά

Κατά τη θητεία της διοίκησης Μανδαλιανού, της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, άγνωστοι έριξαν το άγαλμα του Παύλου Μελά στην πλατεία Σκρα.

Κανένας από την αντιπολίτευση δεν κατηγόρησε τη διοίκηση Μανδαλιανού ότι έριξε το άγαλμα. Από κανενός το μυαλό δεν πέρασε ότι η διοίκηση Μανδαλιανού έριξε το άγαλμα για κάποιο λόγο.

Παλαιότερα, επί της θητείας του δημάρχου Πέτρου Σούλα, προκειμένου το κτήριο του δημαρχείου να αναβαθμιστεί ενεργειακά, αφαιρέθηκαν από αυτό οι μαρμάρινες πλάκες με το όνομα του δημάρχου Σταμάτη Διονυσίου, που επί της θητείας του εγκαινιάστηκε το δημαρχείο.

Κανένας δεν είπε ότι βγήκαν οι μαρμάρινες πλάκες για να μην φαίνεται το όνομα του Σταμάτη Διονυσίου.

Έλειψε μία ταμπέλα από παιδική χαρά και αμέσως γράφτηκε στο διαδίκτυο ότι αφαιρέθηκε από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη για να μην φαίνεται το όνομα του Κλεάνθη Μανδαλιανού, που στη θητεία του φτιάχτηκε η παιδική χαρά. Τελικά η παιδική χαρά ήταν έργο του Πέτρου Σούλα και η ταμπέλα κατέβηκε για να φτιαχτεί επειδή ήταν κατεστραμμένη, όπως κατέβηκαν ταμπέλες και από άλλες παιδικές χαρές.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στους δύο μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη, συμβαίνουν πράγματα που δεν είχαν ξανασυμβεί ποτέ. Ορισμένοι νομίζουν ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιπολιτευθούν στη νέα διοίκηση, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτόν τον τρόπο δεν ασκούν αντιπολίτευση στη νέα διοίκηση, αλλά στους δημότες, αφού αντιπολιτευόμενοι με αυτόν τον τρόπο κάνουν ζημιά στο δήμο και στους δημότες και όχι στη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ