Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυτυχώς η σίτιση όλων των δημοτών δεν ήταν στο χέρι της διοίκησης...

Ευτυχώς η σίτιση όλων των δημοτών δεν ήταν στο χέρι της διοίκησης Μανδαλιανού

Το γεγονός ότι τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, επί σχεδόν ολόκληρο χρόνο ή και παραπάνω, δεν τρώνε κρέας και ψάρι είναι από μόνο του τραγικό.

Διαγωνισμοί που έπρεπε να γίνουν, που δεν έγιναν ή έγιναν και είχαν προβλήματα, παρατάσεις, πέναλτι, οφσάιντ και άλλες ιστορίες για αγρίους με το δια ταύτα να είναι πως παιδιά που η ηλικία τους απαιτεί κρέας και ψάρι να μην τα έχουν στη διατροφή τους.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κατάφερε να λύσει όσα προβλήματα υπήρχαν, προκειμένου τα μη λείψει από τα παιδιά των παιδικών σταθμών το κρέας και το ψάρι επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα τη χρονιά των δημοτικών εκλογών. Αυτή η διοίκηση ήθελε να επανεκλεγεί και να έχει το τιμόνι του δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Υπάρχουν μάλιστα ακόμη ορισμένοι περίεργοι που υπερασπίζονται τη διοίκηση Μανδαλιανού και το έργο της. Ποιο έργο της; Εκείνο που ΘΑ έκανε. Τα παιδιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα έτρωγαν κρέας και ψάρι όταν θα λειτουργούσε το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, όταν θα γινόταν η ανάπλαση της οδού Καραολή και Δημητρίου και όταν θα υπογειοποιούνταν οι γραμμές υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ευτυχώς δεν ήταν στο χέρι της διοίκησης Μανδαλιανού η σίτιση και των υπόλοιπων δημοτών. Η πατάτα, το ρύζι και τα μακαρόνια θα έδιναν και θα έπαιρναν, λες και εξαφανίστηκε το κρέας και το ψάρι από τον πλανήτη. Αυτή η πρώην διοίκηση Μανδαλιανού τόλμησε πριν λίγες ημέρες να αραδιάσει ερωτήσεις προς τη νέα διοίκηση, αντί να απαντήσει η ίδια για τα «κατορθώματά» της.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ