Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν υπήρχε αισθητήρας για τη μέτρηση της δυσοσμίας στη Διαλογή!

Δεν υπήρχε αισθητήρας για τη μέτρηση της δυσοσμίας στη Διαλογή!

Δεν υπήρχε αισθητήρας στην περιοχή της Διαλογής στις προηγούμενες μετρήσεις για τη δυσοσμία!

Αυτό είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη λογοδοσία της διοίκησης στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

Δηλαδή στις μετρήσεις που έγιναν για τη δυσοσμία κατά τα έτη 2018-2019, δεν είχε τοποθετηθεί αισθητήρας στην περιοχή της Διαλογής, στην περιοχή που βρίσκεται στην καρδιά της δυσοσμίας.

Αφού δεν τοποθετήθηκε αισθητήρας στην περιοχή της Διαλογής, που τοποθετήθηκε; Καλά είναι η διοίκηση του δήμου να κάνει μια ενημέρωση για τα σημεία στα οποία είχαν τοποθετηθεί αισθητήρες.

Δηλαδή το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αποφάνθηκε τότε ότι στο δήμο βρωμοκοπάει, χωρίς να υπάρχει αισθητήρας στην περιοχή που βρωμοκοπάει πιο πολύ από οπουδήποτε αλλού. Σκέψου δηλαδή να είχε τοποθετηθεί κι εκεί αισθητήρας!

Στις μετρήσεις, που γίνονται τώρα, τοποθετήθηκε αισθητήρας και στην περιοχή της Διαλογής, όπως ενημέρωσε ο κύριος Αλεξανδρίδης το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στους δημότες την επιστημονική λογική, βάσει της οποίας δεν είχε τοποθετηθεί τότε αισθητήρας για τη δυσοσμία στην περιοχή της Διαλογής. Άραγε στην Ε΄ Συνοικία του Κορδελιού είχε τοποθετηθεί αισθητήρας; Τώρα τοποθετήθηκε;

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ