Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Πρόεδρος της φιγούρας και της συκοφαντίας ο Βασίλης Βόγγαλης»

«Πρόεδρος της φιγούρας και της συκοφαντίας ο Βασίλης Βόγγαλης»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε με σχόλιό του στο facebook ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής, στον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Βασίλη Βόγγαλη.

Το σχόλιο του κυρίου Δεμερτζή στην απάντηση του κυρίου Βόγγαλη σε προηγούμενο σχόλιό του είναι το εξής:

«Βρε καλώς τον πρόεδρο της φιγούρας και της συκοφαντίας…….Τη σχέση αντιδημάρχου-εργαζομένων την ξέρουν οι εμπλεκόμενοι και όχι οι παρατηρητές που δεν ήταν ούτε αντιδήμαρχοι αλλά δεν εργάζονταν και ποτέ γιατί κρύβονταν πίσω από τον συνδικαλισμό.

Με τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάναμε διοίκηση και εργαζόμενοι στην διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης θα πορευτεί για πολλά χρόνια η αντιδημαρχία την οποία υπηρέτησα.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, αλλά το να μιλάει κάποιος, ποσό μάλλον εσείς κ. Βόγγαλη, για εκδικητικότητα πέρα από θράσος είναι και ντροπή! Κάποτε έπιαναν τα παραμύθια για κακές μάγισσες

Τώρα;;; Πως θα ικανοποιηθούν όλοι εκείνοι/ες που τους τάξατε να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Τάξατε, τάξατε, τάξατε…. Και όσοι είχαν το σθένος να αντισταθούν σε απειλές, όσοι είχαν τη δύναμη να λένε τη γνώμη τους, απλά τους “ξηλώσατε” από την πρώτη στιγμή.

Μένος, εκδικητικότητα, απωθημένα, εμμονές είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν ανθρώπους που δεν μπορούν να σκεφτούν με λογική γιατί την έχασαν από την απόκτηση της εξουσίας από το πρώτο εικοσιτετράωρο της.

Όσο για το αν παρέδωσα ρωτήστε τον άμεσα ενδιαφερόμενο αν παρείχα πληροφορίες όταν μου ζητήθηκαν.

Κι αν νομίζετε ότι θα αφήσουμε τον τόπο μας στον βούρκο με τις αθλιότητες που έχει μπει τις τελευταίες 52 ημέρες, είστε πολύ γελασμένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ