Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΜε απόλυτη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

Με απόλυτη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου η πολύ ωραία και καλά οργανωμένη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού για την κοπή της βασιλόπιτας στο CARRE BAR στην πλατεία του Ευόσμου.

Η παρουσία τόσο των επιχειρήσεων-μελών όσο και σύσσωμου του πολιτικού κόσμου της Θεσσαλονίκης αντικατοπτρίζουν τη δυναμική που έχει ο Εμπορικός Σύλλογος και το όνομα που δημιούργησε με συστηματική και κοπιαστική προσπάθεια.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου παρέστη με επικεφαλής τον ίδιο τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους Νίκο Κουγιουμτζή, Παναγιώτη Καμπαρούδη, από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Ξενιτόπουλο Σάββα και από τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Αλέξανδρο Φερραίο.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά πέντε Αντιπεριφερειάρχες έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Βούλα Πατουλίδου, Κώστας Γιουτίκας, Σωκράτης Δωρής, Χρήστος Μήττας, Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν οι πέντε αντιπεριφερειάρχες που τίμησαν με την παρουσία τους τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού.

Παρόντες ήταν επίσης ο Γιάννης Παπαγεωργίου, διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου της Βορείου Ελλάδος, ο Δημήτρης Κανελλίδης, περιφερειακός διευθυντής του ΟΑΕΔ, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, τέως δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Αντίνου, Θανάσης Κοκονάς, Δημήτρης Αραμπατζής και Χρήστος Δεμερτζής. Παρόντες και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νίκος Ζυγάς και Νίκος Λεμπετλής.

Πολυπληθής ήταν η παρουσία και των μελών της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με 14 συμβούλους να δίνουν το «παρών».

Σε όλες τις τοποθετήσεις, πριν από την κοπή της βασιλόπιτας, έγινε εκτεταμένη αναφορά στο έργο του συλλόγου με αποκορύφωμα τη βραβευμένη 1η λευκή νύχτα στον Εύοσμο, που έλαμψε με τα εκπληκτικά της αποτελέσματα και άφησε ισχυρή παρακαταθήκη για τις μελλοντικές δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού.

Φυσικά η «Αγκίδα» δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση. Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Βασιλειάδη και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ακόμα μία πολύ ωραία εκδήλωση που παρουσίασαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ