Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση του Βασίλη Βόγγαλη σε Χρήστο Δεμερτζή και Κώστα Αμανατιάδη

Απάντηση του Βασίλη Βόγγαλη σε Χρήστο Δεμερτζή και Κώστα Αμανατιάδη

Ίδιον κάποιων ανθρώπων είναι να ξεχνούν τα δικά τους εκούσια ατοπήματα και εγκληματικές «παραλείψεις», κυρίως αυτά που αποβαίνουν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, και να προβοκάρουν με πομφόλυγες και βερμπαλισμούς, βαφτίζοντας το κρέας ψάρι. Όταν, δε, τα πρόσωπα αυτά έχουν και πολιτική ιδιότητα, η ντροπή ξεπερνάει κάθε όριο στη σκέψη κάθε νοήμονος ανθρώπου.

Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του κ. Χρήστου Δεμερτζή, πρώην αντιδημάρχου Καθαριότητας στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, να κατηγορεί για αλαζονεία και αυταρχικότητα τον νυν δήμαρχο, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, όταν ο ίδιος, προφανώς για λόγους εκδικητικότητας, επειδή τον τιμώρησε η ετυμηγορία των ψηφοφόρων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν παρέδωσε, ως όφειλε, στον επόμενο αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Μαξούρα; Και είναι ο ίδιος άνθρωπος που με δική του παρέμβαση ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου επέβαλε εξοντωτικές οικονομικά πειθαρχικές ποινές σε δύο εργαζόμενους.

Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του κ. Χρήστου Δεμερτζή, πρώην αντιδημάρχου Καθαριότητας στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, να κατηγορεί για αλαζονεία και αυταρχικότητα τον νυν δήμαρχο, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, όταν εκείνος με έβρισε χυδαία με εκφράσεις πεζοδρομιακού χαρακτήρα και επιχείρησε να με χτυπήσει ενώπιον του προέδρου του Σωματείου, του πρώην δημάρχου αλλά και του  κ. Ταξίδη μέσα στο γραφείο του τελευταίου, επειδή εγώ ως τότε αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων αντέδρασα. Μιλάει για αυταρχικότητα ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος πήγαινε στην εποπτεία της καθαριότητας με το πούρο στο χέρι, συμπεριφερόταν με απαξίωση στους εργαζόμενους και με αυτή του τη στάση έγινε η αιτία να φύγουν με κινητικότητα ουκ ολίγοι εργαζόμενοι διαλύοντας την υπηρεσία. Αν θέλει να δει τι σημαίνει αλαζονεία ο κ. Δεμερτζής, δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του κυρίου Αμανατιάδη και πριν μας καλέσει να ζητήσουμε συγνώμη, καλά θα κάνει να ζητήσει συγνώμη ο ίδιος από τους δημότες για το οικονομικό χάλι που παρέδωσε ως αντιδήμαρχος οικονομικών αλλά και για το χάος που παρέδωσε ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ, την οποία παλεύουν καθημερινά να εκκαθαρίσουν οι εργαζόμενοι. Να ζητήσει συγνώμη και από τους εργαζόμενους, οι οποίοι λόγω αυτής της κατάστασης είναι από το Δεκέμβριο απλήρωτοι και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν.

Αυτές οι συμπεριφορές και στάσεις είναι δείγμα της δικής τους «Δημοκρατίας», αυτήν που ευαγγελίζονται τώρα διαστρεβλώνοντας ξεκάθαρα γεγονότα. Δυστυχώς για αυτούς το ποιόν τους είναι γνωστό σε όλους τους δημότες και γι’ αυτό τους έστειλαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Βασίλης Βόγγαλης, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών

«Συμπεριφορές σαν κι αυτές του κυρίου Αλεξανδρίδη προσβάλουν τον θεσμό του προεδρείου»
Δεμερτζής για Αλεξανδρίδη: Αυταρχικός και αλαζονικός δήμαρχος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ