Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανδαλιανού αποχώρησε καταδικάζοντας τη δική της πρακτική

Η παράταξη Μανδαλιανού αποχώρησε καταδικάζοντας τη δική της πρακτική

«Κι εμείς κύριε πρόεδρε θα αποχωρήσουμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο ότι δεν μας αφήνουνε να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις κάποιοι. Και για το μικρόφωνο. Νομίζω ότι γεννήθηκα στην πατρίδα της δημοκρατίας».

Τα παραπάνω είπε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, αμέσως μετά τη δήλωση της κυρίας Μανούκα ότι η παράταξή της αποχωρεί από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Φεβρουαρίου 2024.

Η παράταξη Μανδαλιανού αποχώρησε γιατί η διοίκηση δεν τους άφησε να κάνουν τις ερωτήσεις που ήθελαν και για το γεγονός ότι έκλεισε το μικρόφωνο της κυρίας Μανούκα.

«Εάν η αντιπολίτευση επί διοίκησης Μανδαλιανού λειτουργούσε έτσι, τέσσερα χρόνια με άδειο Δημοτικό Συμβούλιο θα ήμασταν» σχολίασε καυστικά ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασίλης Βόγγαλης, και είχε απόλυτο δίκιο. Η διοίκηση Μανδαλιανού έφτανε και στους δυόμιση μήνες χωρίς διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων και αυτά όχι στο δεύτερο μήνα της θητείας της, αλλά μετά τα δύο χρόνια της θητείας της.

Προφανώς η παράταξη Μανδαλιανού και ο ίδιος ο επικεφαλής της θεωρούνε ότι ξεχάστηκαν τα καμώματά τους όσον αφορά τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων και με περίσσιο θράσος αποχώρησαν γι’ αυτό που οι ίδιοι είχαν κάνει καθεστώς, αποχώρησαν καταδικάζοντας προφανώς τη δική τους πρακτική. Η παράταξη Μανδαλιανού, η οποία ως διοίκηση απέφευγε τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων όπως ο διάολος το λιβάνι, κατήγγειλε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη γι’ αυτό ακριβώς το ζήτημα και ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κεραμιδάς, είχε δεσμευτεί ότι θα μελετήσει το νόμο για να δει πώς θα γίνεται η διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Τι άλλο θα ακούσουμε και τι άλλο θα δούμε από την παράταξη Μανδαλιανού;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ