Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠάλι δυόμιση μήνες χωρίς ερωτήσεις τοποθετήσεις το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Πάλι δυόμιση μήνες χωρίς ερωτήσεις τοποθετήσεις το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις 21 Δεκεμβρίου 2022 αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2022, επειδή υπάρχει αναγκαιότητα έγκρισης της κανονιστικής πράξης σχετικά με τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου, αλλά και επειδή τελειώνει η χρονιά και ίσως υπάρξουν επείγοντα θέματα που πρέπει να ψηφιστούν.

Η τελευταία φορά που σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου υπήρξε διαδικασία ερωτήσεων τοποθετήσεων των δημοτικών συμβούλων ήταν στις 2 Νοεμβρίου 2022. Ακολούθησαν οι συνεδριάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, για τον προϋπολογισμό του 2023, για τα Δημοτικά Τέλη του 2023 και για την κατασκευή και λειτουργία τριών αποθηκευτικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τα ΕΛΠΕ.

Στη συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου θα υπήρχε διαδικασία ερωτήσεων τοποθετήσεων των δημοτικών συμβούλων μετά από ενάμιση μήνα. Τελικά αυτή η συνεδρίαση αναβλήθηκε και θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και όπως όλοι καταλαβαίνουν θα είναι τυπική και δεν πρόκειται να υπάρξει διαδικασία ερωτήσεων και τοποθετήσεων.

Η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι στα μέσα του Ιανουαρίου του 2023. Η διοίκηση Μανδαλιανού για μία ακόμα φορά θα καταφέρει να μην υπάρχουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας για δυόμιση μήνες. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ