Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈντονος καβγάς του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με την κυρία Μανούκα

Έντονος καβγάς του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με την κυρία Μανούκα

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου απέσυρε δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης. Το 2ο θέμα αφορούσε την αναπροσαρμογή τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων του δήμου.

Η κυρία Μαρία Μανούκα έλαβε τον λόγο για να ρωτήσει γιατί αποσύρθηκαν αυτά τα δύο θέματα, για να πάρει την απάντηση από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη ότι αφού αποσύρθηκαν τα θέματα δεν τίθενται σε συζήτηση και θα συζητηθούν όταν εισαχθούν και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος μάλιστα ζήτησε από την κυρία Μανούκα να μην καταναλώνει άσκοπα το χρόνο, με εκείνην να του απαντάει ότι είναι ένα σοβαρό θέμα.

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ζήτησε και πάλι από την κυρία Μανούκα να μην παρακωλύει τη συνεδρίαση, με την κυρία Μανούκα να τον ρωτάει αν απαγορεύεται να μιλήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου παρακάλεσε την κυρία Μανούκα να σταματήσει να παρεμβαίνει και να συζητήσει την ερώτηση που έθετε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού ολοκληρωθεί η συζήτηση των θεμάτων. Η κυρία Μαρία Μανούκα δεν σταμάτησε να παρεμβαίνει λέγοντας στον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη ότι κάνει λάθος, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να της υποδείξει ότι πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται.

«Καταλαβαίνω ότι είστε καινούργια, δεν το γνωρίζετε, αλλά έχουμε θέματα», τόνισε ο κύριος Αλεξανδρίδης, με την κυρία Μανούκα να του απαντά: «Δεν μπορείτε να προσβάλετε συνέχεια». Ο δήμαρχος και πάλι είπε στην κυρία Μαρία Μανούκα ότι μπορεί να ρωτήσει αυτά που ήθελε στο τέλος της συνεδρίασης, με εκείνην να μην σταματά, λέγοντας ότι το πρωί στη Δημοτική Επιτροπή συζητήθηκε το θέμα και η διοίκηση εισηγήθηκε αύξηση άνω του 170%.

Στο σημείο αυτό η κυρία Μανούκα εκνεύρισε τόσο πολύ τον δήμαρχο, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του λέει: «Κλείσ’ την να τελειώνοουμε, προχώρα», εννοώντας να της κλείσει το μικρόφωνο.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, ο δήμαρχος να κλείνει το μικρόφωνο σε επικεφαλής παράταξης», λέει η κυρία Μανούκα, από μικροφώνου, με τον πρόεδρο να της λέει ότι έχει ανοίξει το μικρόφωνό της για να μπορεί να μιλάει και την παρακαλεί και εκείνος να αφήσει τη διαδικασία να συνεχιστεί, αλλά η κυρία Μανούκα δηλώνει ότι η παράταξή της αποχωρεί. Ο δήμαρχος κατευόδωσε την παράταξη Μανούκα λέγοντας «Στο καλό να πάτε».

Ο καβγάς μεταξύ του κυρίου Αλεξανδρίδη και τη κυρίας Μανούκα ξεκινάει στα 21 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=4XqL6K-4EB8

Σ.

Ο Χρήστος Αντίνου δεν αποχώρησε με την υπόλοιπη παράταξη Μανούκα
Είχε άδικο που εκνευρίστηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με την κυρία Μανούκα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ