Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆγονη η δημοπράτηση επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου άνωθεν περιφερειακής

Άγονη η δημοπράτηση επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου άνωθεν περιφερειακής

Πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο ότι κηρύχτηκε άγονη η δημοπράτηση επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, για την οποία τόσο πολύ πανηγύρισε η διοίκηση Μανδαλιανού.

Τη δημοπράτηση επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου είχε αναλάβει η ΜΟΔ, αλλά δεν προσήλθε κανένας ενδιαφερόμενος γιατί τα 150.000 ευρώ, που εξασφάλισε η διοίκηση Μανδαλιανού και για τα οποία πανηγύριζε, ήταν πολύ λίγα. Οι πληροφορίες λένε πως η συγκεκριμένη μελέτη δεν μπορεί να επικαιροποιηθεί με λιγότερα από 500.000 ευρώ.

Τζάμπα τα πανηγύρια. Αυτό ήταν που ο κύριος Μανδαλιανός υποσχόταν προεκλογικά ότι το στάδιο θα ήταν έτοιμο μέχρι το τέλος του 2025. Αυτό ήταν ότι είχε αναζητήσει και τη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του σταδίου. Αυτό ήταν ότι ο κύριος Μανδαλιανός βρισκόταν σε καλό δρόμο και ήθελε να διοικήσει άλλη μια τετραετία.

Σε επικοινωνία με το δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, πήραμε την απάντηση ότι θα επισκεφθεί άμεσα την Αθήνα για να βρει χρηματοδότηση όχι μόνο για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου και του κολυμβητηρίου, αλλά και για την ολοκλήρωση της ανέγερσής τους. Ο κύριος Αλεξανδρίδης δηλαδή, μετά τον άγονη δημοπράτηση επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, προχωράει ταυτόχρονα την ολοκλήρωση σταδίου και κολυμβητηρίου και δηλώνει αποφασισμένος και αισιόδοξος για θετική έκβαση.

Λ. Ερ.

Θα εμφανιστεί ξανά ο κύριος Μανδαλιανός στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Μανδαλιανός θα λέτε και θα κλαίτε…
Σε δήμο «Παπά» θα μετονομαστεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ