Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ «παρεξηγημένος» Στάθης Καϊτετζίδης και το δίκιο του Γιάννη Καμαρινού…

Ο «παρεξηγημένος» Στάθης Καϊτετζίδης και το δίκιο του Γιάννη Καμαρινού…

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης είναι πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Αλεξανδρίδη. Ο κύριος Καϊτετζίδης όμως στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν εκλεγμένος με τη «Συμμαχία Πολιτών» του κυρίου Νίκου Ζυγά, ήταν εκλεγμένος δηλαδή με την Αριστερά, όπως τουλάχιστον προσδιόριζαν την παράταξή τους οι κύριοι Ζυγάς και Μπαλτάς.

Στην κριτική που πολλές φορές ασκήθηκε στον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη, οι δύο άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης απαντούσαν ότι ο πρώην δήμαρχος είναι «παρεξηγημένος»! Τον είχαν παρεξηγήσει τον κύριο Καϊτετζίδη όσοι του ασκούσαν κριτική, γιατί δεν είχαν καταλάβει τη λογική που είχε σε διάφορα ζητήματα, όπως την είχαν καταλάβει οι κύριοι Μπαλτάς και Ζυγάς.

Ο εκλεγμένος λοιπόν με την Αριστερά στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Στάθης Καϊτετζίδης, ψήφισε με αριστερό τρόπο την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35% και δεν φτάνει που έκανε τέτοιο πράγμα, αλλά επί δεκαπέντε λεπτά επιχειρηματολούσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της αύξησης, φτάνοντας να πει ότι τα Ανταποδοτικά Τέλη είναι όπως οι αμυντικές δαπάνες.

Ο εκλεγμένος λοιπόν με την Αριστερά στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Στάθης Καϊτετζίδης, δεν ενέκρινε ψήφισμα κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων. Στην περίπτωση αυτή δεν επιχειρηματολόγησε, σκεπτόμενος ότι ίσως η ψήφος του να περάσει απαρατήρητη.

Προφανώς είναι δικαίωμα του κάθε δημοτικού συμβούλου να ψηφίσει μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια ό,τι θέλει και να έχει όποια άποψη θέλει για όποιο ζήτημα προκύπτει, αλλά στην περίπτωση του κυρίου Καϊτετζίδη μιλάμε για έναν πρώην σύμβουλο μιας παράταξης που υποστηρίζει άλλα πράγματα από αυτό που ψήφισε ο πρώην δήμαρχος όσον αφορά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Φυσικά δεν περιμένουμε από τους πρώην συνοδοιπόρους του κυρίου Καϊτετζίδη να πάρουν θέση για τον «παρεξηγημένο» πρώην δήμαρχο και για την «παρεξηγημένη» λογική του, όπως δεν περιμένουμε να πάρουνε θέση και άλλοι, εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, συνοδοιπόροι του κυρίου Καϊτετζίδη που έκαναν τα αδύνατα δυνατά όχι μόνο για να τον εκλέξουν, αλλά και για να τον βγάλουν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης. Στη Μαύρη Βίβλο που μοίραζαν προεκλογικά για το ΘΕΠΑΝ έπρεπε να διευκρινίσουν ότι ναι μεν δεν ήθελαν να πάρει το ακίνητο η Εκκλησία, αλλά θα έπρεπε να δοθεί δωρεά στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για να το κάνει παράρτημά του στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Πόσο δίκιο έχει τελικά ο κύριος Καμαρινός για τον κύριο Καϊτετζίδη και τους συν αυτώ…

Βασίλης Κιμ.

«Ζηλεύετε τον Στάθη Καϊτετζίδη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ