Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν εγκρίθηκε το ψήφισμα κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων

Δεν εγκρίθηκε το ψήφισμα κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων

Δεν εγκρίθηκε το ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη Κοκονά κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και εισήγαγε για συζήτηση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μίμης Κεραμιδάς στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Φεβρουαρίου 2024. Τάχθηκαν υπέρ του ψηφίσματος 9 δημοτικοί σύμβουλοι, κατά 23, ενώ ψήφισαν «παρών» 3. Απουσίαζαν από τη συνεδρίαση 4 δημοτικοί σύμβουλοι.

Υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκαν οι Μίμης Κεραμιδάς Βασίλης Βόγγαλης, Αστέρης Μπαξεβάνης και Νίκος Γεμεντζόπουλος από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, η Μαρία Γαβαλά και ο Κώστας Αμανατιάδης από την παράταξη Μανδαλιανού, η Κατερίνα Κυριαζίδου και ο Ηλίας Λιάπης από την παράταξη Μανούκα και ο Θανάσης Κοκονάς.

Παρών ψήφισαν ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αννέτα Δαλαμπίρα Πάικα από την παράταξη Μανδαλιανού και η Μαρία Πουρσανίδου από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι τάχθηκαν κατά του ψηφίσματος. Απόντες από τη συνεδρίαση ήταν ο Κώστας Σωτηράκης και ο Χρήστος Δεμερτζής από την παράταξη Μανδαλιανού, ο Χρήστος Αντίνου από την παράταξη Μανούκα και η Μαρία Ξενίδου από την παράταξη Κοκονά.

Χοντρό «άδειασμα» της Μαρίας Μανούκα από δημοτικούς της συμβούλους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ