Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε δυναμικά

Η Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε δυναμικά

Η Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, μετά από δυόμιση χρόνια απουσίας, ξεκίνησε δυναμικά την προσπάθεια ανασυγκρότησής της, που ήταν και είναι κύριος στόχος και βασικό μέλημα του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο χώρο της Φιλαρμονικής έδωσαν το «παρών» παλιά μέλη της αλλά και παλιά μέλη άλλων φιλαρμονικών, τα οποία δήλωσαν τη διάθεσή τους να στηρίξουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Φιλαρμονικής και να αποτελέσουν το τμήμα στο οποίο θα ενσωματωθούν οι μικροί μαθητές, οι οποίοι θα αρχίσουν άμεσα την ερχόμενη εβδομάδα θεωρητικά μαθήματα μουσικής.

Άμεσος στόχοι της Φιλαρμονικής είναι η εμφάνισή της την 24η Μαρτίου 2024 στην περιφορά της εικόνας του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο και την 25η Μαρτίου στην παρέλαση για την εθνική επέτειο, στόχοι που θα επιτευχθούν με βάση τη χθεσινή εικόνα και με βάση το γεγονός ότι το τιμόνι της αντιδημαρχίας Πολιτισμού βρίσκεται στα χέρια του Παναγιώτη Καμπαρούδη, ο οποίος έχει μπει μπροστά και δουλεύει ακατάπαυστα για την ανασυγκρότηση της Φιλαρμονικής.

Ο χώρος της Φιλαρμονικής στο δημοτικό κτήριο πάνω από τον Αγροτικό Αστέρα (28ης Οκτωβρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου) θα είναι ανοιχτός από Δευτέρα έως Παρασκευή 6 με 9 το απόγευμα. Σίγουρα το κάλεσμα για τη χθεσινή συγκέντρωση της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024 δεν ήταν δυνατόν να φτάσει σε όλους αυτούς που μπορούν να πλαισιώσουν τη Φιλαρμονική, οπότε ανά πάσα στιγμή μπορούν να ενσωματωθούν σ’ αυτήν όσοι λάβουν γνώση της ανασυγκρότησης και μπορούν να βοηθήσουν.

Καλή αρχή με επιτυχία στη Φιλαρμονική του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, η οποία ήρθε ο καιρός να κάνει το βήμα και να γίνει αυτή που αξίζει στο δήμο με τον αναλογικά μεγαλύτερο νεανικό πληθυσμό στην Ελλάδα.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ