Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος ψήφισε την Αννέτα Δαλαμπίρα Πάικα για εκπρόσωπο στην ΠΕΔ;

Ποιος ψήφισε την Αννέτα Δαλαμπίρα Πάικα για εκπρόσωπο στην ΠΕΔ;

Με δεδομένο ότι η δημοτική σύμβουλος Αννέτα Δαλαμπίρα Πάικα, η οποία ανήκει στην παράταξη Μανδαλιανού, στις εκλογές για εκπροσώπους του δήμου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε μία και μοναδική ψήφο, το ερώτημα που τίθεται δεν είναι ποιος δεν ψήφισε την κυρία Δαλαμπίρα, αλλά ποιος την ψήφισε.

Για την ΠΕΔ υποψήφιοι από την παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού ήταν τέσσερις. Οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανδαλιανού είχαν δικαίωμα να θέσουν τέσσερις σταυρούς προτίμησης ο καθένας, είχαν δηλαδή δικαίωμα να ψηφίσουν όλους τους υποψηφίους. Κι όμως η κυρία Δαλαμπίρα πήρε μόνο έναν σταυρό προτίμησης.

Με βάση το ότι η κυρία Δαλαμπίρα δεν δήλωσε πως δεν ψήφισε τον εαυτό της, μπορεί να θεωρηθεί ότι μόνο η ίδια έθεσε σταυρό προτίμησης στο όνομά της. Ποιος λοιπόν δεν έθεσε σταυρό προτίμησης στην κυρία Δαλαμπίρα; Όλοι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανδαλιανού. Και καλά όλοι οι υπόλοιποι δεν την ψήφισαν. Ο επικεφαλής της παράταξης με ποια λογική δεν την ψήφισε; Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ