Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιδημοκρατική η διοίκηση Αλεξανδρίδη…

Αντιδημοκρατική η διοίκηση Αλεξανδρίδη…

Πρώην αντιδήμαρχος, αποχωρώντας χθες από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου μετά τη λήξη του, εξέφρασε οργή για την αντιδημοκρατική διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Ξέχασε τα έργα και της ημέρες της αντιδημαρχίας όταν ηγείτο αυτής. Ξέχασε εκείνες τις κορώνες ότι ο δήμος έπρεπε να ξεπαραδιαστεί για να χρησιμοποιήσει τα δικά του χωράφια και ότι δεν γινόταν αλλιώς. Ξέχασε πως τελικά και ο δήμος πήρε τζάμπα τα χωράφια του από την πολιτεία. Ξέχασε πως βγήκε η ψυχή της αντιπολίτευσης για να πείσουν την αντιδημαρχία και τη διοίκηση του δήμου να μην πληρώσουν.

Μετά από αυτά και προφανώς πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς, κατηγόρησε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων της, ότι είναι αντιδημοκρατική. Προφανώς θεωρούσε δημοκρατική την περίοδο που ακούγαμε τον δήμαρχο να προσβάλει τους δημοτικούς συμβούλους, φτάνοντας να πει ότι δεν μπορεί να ακούει τις βλακείες δημοτικής συμβούλου. Προφανώς θεωρούσε δημοκρατική την περίοδο που ο πρόεδρος διέκοπτε την ομιλία δημοτικών συμβούλων ισχυριζόμενος ότι μίλησαν παραπάνω χρόνο από αυτόν που είχαν μιλήσει.

Το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ