Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜεγάλη πλάκα έχουν οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα

Μεγάλη πλάκα έχουν οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα

Οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν μεγάλη και ατέλειωτη πλάκα, αφού κατά περίπτωση και με βάση το συμφέρον τους χρησιμοποιούν άλλα μέτρα και σταθμά.

Είχαν την απαίτηση από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη να τους διαθέσει τη μία από τις δύο θέσεις εκπροσώπων που δικαιούται ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κοιμητήρια Ευόσμου).

Ποιοι είχαν αυτή την απαίτηση; Ο κύριος Μανδαλιανός και η κυρία Μανούκα που δεν παραχώρησαν καμία θέση σε καμία επιτροπή του δήμου στην παράταξη Κοκονά. Μάλιστα ο κύριος Μανδαλιανός με θράσος δήλωσε ότι η παράταξή του και αυτή της κυρίας Μανούκα έχουν μεγαλύτερη δύναμη δημοτικών συμβούλων, οπότε είναι λογικό να καταλάβουν όλες τις θέσεις με ψηφοφορία μεταξύ της αντιπολίτευσης.

Ε και η παράταξη Αλεξανδρίδη έχει μεγαλύτερη δύναμη δημοτικών συμβούλων, οπότε ήταν πολύ λογικό να καταλάβει και τις δύο θέσεις εκπροσώπων που δικαιούται ο δήμος για τον Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κοιμητήρια Ευόσμου) και, με βάση τη λογική του κυρίου Μανδαλιανού και της Μαρίας Μανούκα, δεν είχε κανένα λόγο να τους παραχωρήσει τη μία.

Ψηφοφορία και όποιος κερδίσει! Έτσι έλεγε ο κύριος Μανδαλιανός για τις περιπτώσεις των θέσεων που είχε ο ίδιος το πάνω χέρι!!

Οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν μεγάλη και ατέλειωτη πλάκα, που κλωθογυρίζουν τα πράγματα όπως τους συμφέρει κάθε φορά.

Κώστας Καρακώστας

Ο δήμαρχος διεύρυνε Επιτροπή για να εκπροσωπηθεί και η παράταξη Κοκονά
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ