Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Μένος άλλων εποχών του κυρίου Μανδαλιανού απέναντι στη Λαϊκή Συσπείρωση»

«Μένος άλλων εποχών του κυρίου Μανδαλιανού απέναντι στη Λαϊκή Συσπείρωση»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Θανάσης Κοκονάς, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου:

«Το μένος του τέως δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού απέναντι στη Λαϊκή Συσπείρωση, όπως αυτό εκφράστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Ιανουαρίου 2024, ήταν βγαλμένο από άλλες σκοτεινές εποχές.

Ο κύριος Μανδαλιανός παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασισμένος να μην αφήσει τη Λαϊκή Συσπείρωση να συμμετάσχει σε καμία Επιτροπή του δήμου. Σ’ αυτή του τη στάση ήταν ξεκάθαρο πως είχε τη στήριξη της κυρία Μαρίας Μανούκα. Τα μίλησαν, τα συμφώνησαν και αποφάσισαν να αποκλείσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ποιοι τα μίλησαν και τα συμφώνησαν; Ο κύριος Μανδαλιανός και η κυρία Μανούκα που προεκλογικά έριξαν όσο μπορούσαν πιο χαμηλά το επίπεδο της αντιπαράθεσης, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσωπικές αιχμές ο ένας για τον άλλο. Τώρα από εχθροί έγιναν φίλοι και στοχοποίησαν τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Δεν φτάνει όμως που απέκλεισαν τη Λαϊκή Συσπείρωση και μοίρασαν τις θέσεις μεταξύ τους. Όταν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δήλωσε πως στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή παραχωρεί μια θέση της παράταξής του στη Λαϊκή Συσπείρωση για να αποκαταστήσει την αντιπροσωπευτικότητα της αντιπολίτευσης σ’ αυτήν την Επιτροπή, ο κύριος Μανδαλιανός παρενέβη για να ρωτήσει αν είναι νόμιμο κάτι τέτοιο.

Ήταν απολύτως νόμιμο, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην θυμηθούμε ποιος είναι ο κύριος Μανδαλιανός που θυμήθηκε τη νομιμότητα μήπως και αποκλείσει τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι ο άνθρωπος που πέρα από κάθε νομιμότητα ήθελε να χαρίσει το δημοτικό ακίνητο του ΘΕΠΑΝ και επιπλέον να δώσει ενοίκιο γι’ αυτό. Είναι ο άνθρωπος που αποδέχτηκε χορηγία του Ομίλου ΕΛΠΕ χωρίς ποτέ να την εγγράψει στα βιβλία του δήμου, γιατί την έδωσε στην Εκκλησία να τη διανείμει. Ο κύριος αυτός θυμήθηκε τη νομιμότητα, γιατί το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορεί και θέλει να κάνει ως εκλεγμένος είναι να φιμώσει τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Το μένος του κυρίου Μανδαλιανού εναντίον της Λαϊκής Συσπείρωσης καταντάει γραφικό. Ο κύριος Μανδαλιανός εάν την ενέργεια που βγάζει για να αποκλείσει τη Λαϊκή Συσπείρωση από Επιτροπές του δήμου, την έβγαζε για να κάνει έργα όσο ήταν δήμαρχος, θα έκανε σίγουρα πολλά και οπωσδήποτε δεν θα άφηνε πίσω του το απόλυτο μηδέν που άφησε.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας να βγάλει συμπεράσματα για το ποιος πραγματικά θα σταθεί απέναντι και στη νέα διοίκηση και ποιος θα προασπίσει τα συμφέροντα του. Ταυτόχρονα οργανωμένα μέσα από τα σωματεία τους φορείς το μαζικό κίνημα να καταδικάσει και να απομονώσει φωνές μοναδικό σκοπό έχουν τη δημιουργία εφησυχασμού. Ο λαός να βάλει στην άκρη τους απολογητές της αντιλαϊκής πολιτικής και τους θιασώτες της επιχειρηματικότητας! Όλοι τους συμφωνούν και βάζουν πλάτη στον σημερινό δρόμο ανάπτυξης, ο οποίος χαράσσεται με κριτήριο τα κέρδη των λίγων και όχι τις ανάγκες των πολλών».

Ο δήμαρχος διεύρυνε Επιτροπή για να εκπροσωπηθεί και η παράταξη Κοκονά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ