Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι είπαν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη Βούλα Πατουλίδου;

Τι είπαν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη Βούλα Πατουλίδου;

Μεγάλη σημασία δεν έχει τι είπαν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού στη Βούλα Πατουλίδου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Μεγάλη σημασία έχει τι της είπαν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στις πρόσφατες εκλογές.

Η διοικούσα παράταξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Απόστολου Τζιτζικώστα, με την οποία εξελέγη η κυρία Βούλα Πατουλίδου, έλαβε στις πρόσφατες εκλογές 58,19% στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, 61,69% στη Δημοτική Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού και 56,77% στη Δημοτική Κοινότητα του Ευόσμου.

Η κυρία Βούλα Πατουλίδου έλαβε 1.981 σταυρούς προτίμησης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και είναι πρώτη απ’ όλους τους εκλεγμένους της παράταξης του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η κυρία Βούλα Πατουλίδου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ξεπέρασε όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Τζιτζικώστα που προέρχονταν από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου εκτός από τον Νέστορα Λαφαζανίδη, ο οποίος έλαβε 2.472 σταυρούς προτίμησης, αλλά δεν εξελέγη.

Η κυρία Βούλα Πατουλίδου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήρθε δεύτερη μετά από τον Νέστορα Λαφαζανίδη μεταξύ όλων των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Γ. Χαρ.

Σάρωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Σταυροδοσία υποψηφίων της παράταξης Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ