Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιπαράθεση για την παρουσία της Βούλας Πατουλίδου στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου...

Αντιπαράθεση για την παρουσία της Βούλας Πατουλίδου στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού

Η παρακάτω αντιπαράθεση ξέσπασε στο facebook μεταξύ της Μαρίνας Σαμαρτζίδου και του Χρήστου Αντίνου, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού και δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου, για την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Βούλας Πατουλίδου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού:

Μαρίνα Σαμαρτζίδου: Της είπατε της κ. Πατουλίδου πόσο βρωμάει στις γειτονιές μας; Έχει ευθύνη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Να μην ξεχάσουμε τι μας είχε πει το 2016 , ότι δεν είναι η δυσοσμία από τα ΕΛΠΕ, χωρίς μετρήσεις, χωρίς όργανα, χωρίς επιστημονική γνώση επί του θέματος. Βέβαια 3 χρόνια μετά το ΑΠΘ τη διέψευσε, αλλά δεν βαριέσαι…..σ’ ένα συρτάρι μπήκαν όλα και τα πορίσματα και οι μετρήσεις και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς…..

Παρεμπιπτόντως, ωραίες φωτογραφίες.

Χρήστος Αντίνου: Στο θέμα των ΕΛΠΕ ό,τι και να πεις είναι λίγο. Στο θέμα της κοπής της πίτας του εμπορικού συλλόγου , όταν σε τιμούν κάποιοι άνθρωποι, οφείλεις να τους τιμήσεις. Αν μέσα από τον εμπορικό σύλλογο καταφέρουμε να περάσουμε και κάποια πράγματα που δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια οι άρχοντες του τόπου τότε ακόμα καλύτερα. Αν πάλι είπαμε και δύο κουβέντες και για αυτό το ζήτημα , ενώ δεν ήταν η μέρα και η ώρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι έγινε .

Υπάρχει ήδη μια σκέψη να κάνουμε μια εκδήλωση σαν εμπορικός, που να βασίζεται στο περιβάλλον. Θα ήταν χαρά μου να βρεθούμε και να συζητήσουμε ιδέες και προτάσεις για να την κάνουμε σημείο αναφοράς όλης της πόλης.

Μαρίνα Σαμαρτζίδου: Αρχικά για την τιμή που σας κάνουν κι έρχονται έχω ενστάσεις, πρώτον τους καλείτε , άρα δεν έρχονται αυτοβούλως και δεύτερον οι εμφανίσεις τους σε τέτοιες εκδηλώσεις μόνο όφελος είναι γι αυτούς , για ευνόητους λόγους.

Τώρα για το θέμα των ΕΛΠΕ δεν νομίζω ότι χρειάζεται για κάποιο λόγο να το συζητήσουμε, όταν κάνετε κάποια δράση θα την πληροφορηθούμε.

Για ένα θέμα που ταλαιπωρεί το Δήμο τόσα χρόνια και για όσους έχουν περάσει από Δημοτικά συμβούλια αλλά και συλλόγους πολιτιστικούς, αθλητικούς, εμπορικούς κτλ αυτές οι δράσεις έπρεπε να έχουν γίνει προ πολλού.

Ποτέ δεν είναι αργά..»

Τι είπαν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη Βούλα Πατουλίδου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ