Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπεβίωσε ο Αλέκος Παρασκευόπουλος

Απεβίωσε ο Αλέκος Παρασκευόπουλος

Απεβίωσε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος επί 24 χρόνια τον πρώην δήμο Ευόσμου και κατόπιν τον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο Αλέκος Παρασκευόπουλος ήταν άνθρωπος σεμνός και ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στους συνοδοιπόρους του, αλλά και στους πολιτικούς αντιπάλους. Ο Αλέκος Παρασκευόπουλος ήταν πάντα χαμογελαστός και τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα ήταν η ψυχραιμία και οι χαμηλοί τόνοι. Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά του πρώην δήμου Ευόσμου και μετέπειτα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σίγουρα δεν τον θυμούνται να υψώνει τη φωνή του. Ήταν από τους λίγους ανθρώπους που χαιρετούσε ακόμα και τους ανθρώπους που λίγο τους γνώριζε, ήταν από τους λίγους ανθρώπους που σε κοιτούσε στα μάτια για να σου πει καλημέρα.

Ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος γεννήθηκε το 1955. Καταγόταν από το Φανό Κιλκίς. Στον Εύοσμο εγκαταστάθηκε το 1958. Αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο κόρες. Ασχολήθηκε με το εμπόριο καφέ από το 1967 έως το 2022 όταν και συνταξιοδοτήθηκε. Από το 1990 και για είκοσι τέσσερα χρόνια ήταν δημοτικός σύμβουλος.

Διετέλεσε:

Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού επί δεκαέξι χρόνια.

Πρόεδρος και μέλος του Α’ ΚΑΠΗ Ευόσμου.

Πρόεδρος σε σχολικές επιτροπές του Δήμου

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Γραμματέας των ΠΕΑΚ δυτικών συνοικιών

Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ επί 20 χρόνια

Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και τεχνικών έργων

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στις 14:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ