Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣταυροδοσία υποψηφίων της παράταξης Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Σταυροδοσία υποψηφίων της παράταξης Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Παρακάτω αναφέρονται στοιχεία σταυροδοσίας υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του Απόστολου Τζιτζικώστα, οι οποίοι είτε προέρχονται από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου είτε είναι μεγάλα ονόματα του αθλητισμού πανελληνίως.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα έλαβε 16.936 ψήφους. Από αυτά τα ψηφοδέλτια, τα 1.981 είχαν σταυρό προτίμησης στην κυρία Βούλα Πατουλίδου. Η κυρία Πατουλίδου έλαβε σταυρό προτίμησης στο 11,70% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφια.

Στη Δημοτική Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα έλαβε 5.194 ψήφους. Από αυτά τα ψηφοδέλτια, τα 512 είχαν σταυρό προτίμησης στην κυρία Βούλα Πατουλίδου. Η κυρία Πατουλίδου έλαβε σταυρό προτίμησης στο 9,86% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφια.

Στη Δημοτική Κοινότητα του Ευόσμου η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα έλαβε 11.742 ψήφους. Από αυτά τα ψηφοδέλτια, τα 1.469 είχαν σταυρό προτίμησης στην κυρία Βούλα Πατουλίδου. Η κυρία Πατουλίδου έλαβε σταυρό προτίμησης στο 12,51% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφια.

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 2.472 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Νέστορα Λαφαζανίδη, πρώην αντιδήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και υιό του επί τέσσερις θητείες δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη. Ο κύριος Λαφαζανίδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 14,60% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 1.694 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Νέστορα Λαφαζανίδη. Ο κύριος Λαφαζανίδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 32,61% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 778 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Νέστορα Λαφαζανίδη. Ο κύριος Λαφαζανίδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 6,63% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης ήταν ο μόνος υποψήφιος της παράταξης Τζιτζικώστα που ξεπέρασε την κυρία Βούλα Πατουλίδου σε σταυρούς προτίμησης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 1.655 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Γιώργο Χατζηβρέττα, πρώην αντιδήμαρχο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Χατζηβρέττας έλαβε σταυρό προτίμησης στο 9,77% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 160 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Γιώργο Χατζηβρέττα. Ο κύριος Χατζηβρέττας έλαβε σταυρό προτίμησης στο 3,08% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 1.495 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Γιώργο Χατζηβρέττα. Ο κύριος Χατζηβρέττας έλαβε σταυρό προτίμησης στο 12,73% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Γιώργος Χατζηβρέττας δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 1.104 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Διονύσιο Αβραμίδη, ο οποίος είναι δημότης Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Αβραμίδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 6,52% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 187 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Διονύσιο Αβραμίδη. Ο κύριος Αβραμίδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 3,60% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 917 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Διονύσιο Αβραμίδη. Ο κύριος Αβραμίδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 7,81% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Διονύσιος Αβραμίδης εξελέγη

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 1.955 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Δημήτριο Ευθυμιάδη, ο οποίος είναι κάτοικος Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Ευθυμιάδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 11,54% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 1.485 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Δημήτριο Ευθυμιάδη. Ο κύριος Ευθυμιάδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 28,59% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 470 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Δημήτριο Ευθυμιάδη. Ο κύριος Ευθυμιάδης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 4% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Δημήτριος Ευθυμιάδης εξελέγη

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 754 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Χρήστο Παπασωτηρίου, ο οποίος είναι γνωστός επαγγελματίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Παπασωτηρίου έλαβε σταυρό προτίμησης στο 4,45% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 94 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Χρήστο Παπασωτηρίου. Ο κύριος Παπασωτηρίου έλαβε σταυρό προτίμησης στο 1,81% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 660 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Χρήστο Παπασωτηρίου. Ο κύριος Παπασωτηρίου έλαβε σταυρό προτίμησης στο 5,62% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Παπασωτηρίου δεν κατάφερε να εκλεγεί

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 1.085 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Ντίνο Κούη, ο οποίος είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές που πέρασαν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αγροτικό Αστέρα, κατόπιν διέπρεψε στον Άρη και κατοικεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Κούης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 6,41% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 198 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Ντίνο Κούη. Ο κύριος Κούης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 3,81% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 887 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Ντίνο Κούη. Ο κύριος Κούης έλαβε σταυρό προτίμησης στο 7,55% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Κούης δεν κατάφερε να εκλεγεί

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 1.249 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές που πέρασαν από το Ελληνικό μπάσκετ, διαπρέποντας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο κύριος Πρέλεβιτς έλαβε σταυρό προτίμησης στο 7,37% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 273 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο κύριος Πρέλεβιτς έλαβε σταυρό προτίμησης στο 5,26% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 976 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο κύριος Πρέλεβιτς έλαβε σταυρό προτίμησης στο 8,31% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Πρέλεβιτς εξελέγη

Από τα 16.936 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα 992 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος είναι μια από τις μεγάλες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου με σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του EURO 2004. Ο κύριος Πρέλεβιτς έλαβε σταυρό προτίμησης στο 5,86% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, τα 268 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Άγγελο Χαριστέα. Ο κύριος Χαριστέας έλαβε σταυρό προτίμησης στο 5,16% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Από τα 11.742 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, τα 724 είχαν σταυρό προτίμησης στον κύριο Άγγελο Χαριστέα. Ο κύριος Χαριστέας έλαβε σταυρό προτίμησης στο 6,17% των ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξη Τζιτζικώστα, με την οποία ήταν υποψήφιος.

Ο κύριος Χαριστέας εξελέγη

Θριάμβευσε στο Ελευθέριο Κορδελιό ο Απόστολος Τζιτζικώστας
Σάρωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Τι είπαν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη Βούλα Πατουλίδου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ