Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑλεξανδρίδης σε Μανδαλιανό: Δεν μπορώ να σας ξαλαφρώσω από αυτές τις τύψεις...

Αλεξανδρίδης σε Μανδαλιανό: Δεν μπορώ να σας ξαλαφρώσω από αυτές τις τύψεις σας

«Κύριε Μανδαλιανέ μπορεί να νιώθετε τύψεις που δεν μ’ ενημερώσατε και δεν συναντηθήκατε μαζί μου. Δεν μπορώ να σας ξαλαφρώσω από αυτές τις τύψεις σας, που μου ζητάτε κιόλας να πω ότι ενημερώθηκα. Δυστυχώς κύριε Μανδαλιανέ δεν ενημερώθηκα».

Τα παραπάνω είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης στον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιανουαρίου 2024, ενώ συνέχισε να απευθύνεται στον κύριο Μανδαλιανό τονίζοντας ότι «οφείλατε να συναντηθείτε μαζί μου, να μιλήσουμε».

Στην παρέμβαση του τέως δημάρχου που προσπάθησε να χρεώσει στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη την ευθύνη, γιατί αυτή η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, ο δήμαρχος επισήμανε τα παρακάτω:

«Δυο μέρες πριν να παραλάβω θα με ενημερώνατε; Ε μάλλον τότε τελειώσατε τις απευθείας αναθέσεις».

Η γνωστή ιστορία της ενημέρωσης με «καφέ και παξιμάδι», την οποία ο κύριος Μανδαλιανός επαναλαμβάνει, προσπαθώντας να πείσει όσους τον ακούνε ότι είχε την πρόθεση να ενημερώσει τον κύριο Αλεξανδρίδη και ο κύριος Αλεξανδρίδης ήταν αυτός που απέφυγε την ενημέρωση! Ο απερχόμενος δήμαρχος θα ενημέρωνε τον επόμενο δήμαρχο, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, χωρίς να έχουν προγραμματίσει συνάντηση, επειδή έτσι ήθελε ο κύριος Μανδαλιανός.

Αυτά ο τέως δήμαρχος τα λέει πιστεύοντας πως έχει δίκιο και περιμένοντας από όσους τον ακούνε να του δώσουν δίκιο. Θα ενημέρωνε στο πόδι για τα θέματα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας και περιμένει να του πούνε πως έχει δίκιο. Ίσως βέβαια να ισχύει αυτό που του είπε ο κύριος Αλεξανδρίδης. Ίσως να είχε πολύ δουλειά με τις απευθείας αναθέσεις και ίσως δεν προλάβαινε να ενημερώσει τον νεοκλεγμένο δήμαρχο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ