Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜετά το καφεδάκι θα έπιναν και τσιπουράκι οι κύριοι Μανδαλιανός και Αλεξανδρίδης;

Μετά το καφεδάκι θα έπιναν και τσιπουράκι οι κύριοι Μανδαλιανός και Αλεξανδρίδης;

Ο κύριος Αλεξανδρίδης εξελέγη δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στις 15 Οκτωβρίου 2023. Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός είχε δυόμιση μήνες για να ενημερώσει τον διάδοχό του. Ο κύριος Μανδαλιανός είπε ότι θα το κάνει όταν θα είναι έτοιμος, αλλά τελικά δεν ήταν έτοιμος ποτέ.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, ο κύριος Μανδαλιανός, τρεις ημέρες πριν τελειώσει η θητεία του, προσήλθε για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος, αφού απουσίαζε από την τελετή ορκωμοσίας γιατί έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό, επειδή, όπως ο ίδιος είπε, πάνω απ’ όλα βάζει την οικογένειά του.

Αφού ο νέος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης όρκισε τον προηγούμενο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο κύριος Μανδαλιανός κάλεσε τον κύριο Αλεξανδρίδη να πιούνε εκείνην τη στιγμή ένα καφεδάκι για να του πει πέντε πράγματα, αλλά ο κύριος Αλεξανδρίδης ήταν ακατάδεκτος και δεν ήπιε το καφεδάκι κι έτσι δεν έμαθε τα πέντε πράγματα που θα του έλεγε ο κύριος Μανδαλιανός.

Τι άλλο θα ακούσουμε από τον κύριο Μανδαλιανό; Για να παραδώσει τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας έπρεπε να φτάσουμε στις 28 Δεκεμβρίου. Αντί να προγραμματίσει συνάντηση με το νέο δήμαρχο, τον κάλεσε να πιούνε καφέ την ώρα της ορκωμοσίας. Αντί να παραδώσει οργανωμένα το δήμο, έγραψε κάποια πράγματα σε χαρτί για να τα πει στον Αλεξανδρίδη, αλλά τελικά δεν του είπε ούτε αυτά.

Μεγάλη η χάρη του πολυάσχολου κυρίου Μανδαλιανού. Εκείνος έχει πολλές δουλειές και ο χρόνος του είναι περιορισμένος, αλλά ο Αλεξανδρίδης είναι άεργος κι έτσι μπορεί να πίνει καφέ ατάκα κι επί τόπου όποτε τον καλέσει ο κύριος Μανδαλιανός.

Αλήθεια έφτανε ένας καφές για να παραδοθεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από τον κύριο Μανδαλιανό στον κύριο Αλεξανδρίδη ή μετά το καφεδάκι θα έπιναν και τσιπουράκι; Δεν ξαφνιάζει καθόλου το γεγονός ότι ο κύριος Μανδαλιανός δεν παρέδωσε το δήμο και ψάχνει να βρει τρόπο να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του. Ο κύριος Μανδαλιανός, όταν κέρδισε τις εκλογές το 2019, κλήθηκε από τον τότε δήμαρχο Πέτρο Σούλα είτε να συμμετάσχει ο ίδιος είτε να συμμετάσχουν στελέχη του στην κατάρτιση του προϋπολογισμού, γιατί εκείνον τον προϋπολογισμό θα τον υλοποιούσε η δική του διοίκηση. Ούτε ο κύριος Μανδαλιανός ούτε και κανένας από τους συνεργάτες τους πήγαν να συνεργαστούν ώστε να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ