Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαταγγελία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη για απευθείας ανάθεση της διοίκησης Μανδαλιανού

Καταγγελία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη για απευθείας ανάθεση της διοίκησης Μανδαλιανού

«Και μη με προκαλείτε. Παρασκευή ήμουν εδώ μέχρι τη μία η ώρα. Φύγαν όλοι οι υπάλληλοι και το απόγευμα είδα στη “Διαύγεια” ότι είχατε απευθείας ανάθεση και σε δέκα μέρες θα ήμουν εγώ δήμαρχος. Και δεν γνώριζα ότι κάνατε απευθείας ανάθεση. Μην με προκαλείτε. Βλέπετε ότι είμαι συγκαταβατικός, δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν».

Τα παραπάνω είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιανουαρίου 2024.

Ο κύριος Μανδαλιανός, που ζήτησε αρκετές φορές το λόγο για να απαντήσει σε ό,τι ακούστηκε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, δεν ζήτησε το λόγο για να εξηγήσει σε τι αφορούσε η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση για την οποία τον κατηγόρησε ο νέος δήμαρχος. Το λόγο δεν τον ζήτησε και κανένας άλλος από την παράταξη Μανδαλιανού για να δώσει μια εξήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Απίστευτα πράγματα. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν ψήφισε Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό ως όφειλε, αφήνοντας να τα ψηφίσει η διοίκηση Αλεξανδρίδη, αλλά έκανε απευθείας ανάθεση δέκα μέρες πριν να παραδώσει το τιμόνι του δήμου, χωρίς να ενημερώσει τον νέο δήμαρχο. Αυτή η διοίκηση Μανδαλιανού, με αυτές τις πρακτικές, ξεκίνησε ασκώντας σκληρή αντιπολίτευση στη νέα διοίκηση. Συνεχίζει με το θράσος που πορεύτηκε ως διοίκηση.

Κιμ. Ο.

Αλεξανδρίδης σε Μανδαλιανό: Δεν μπορώ να σας ξαλαφρώσω από αυτές τις τύψεις σας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ