Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣφοδρή αντιπαράθεση της Μαρίας Πασχαλίδου με τη Μαρία Γαβαλά

Σφοδρή αντιπαράθεση της Μαρίας Πασχαλίδου με τη Μαρία Γαβαλά

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Δεκεμβρίου 2023, υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Πασχαλίδου και της αντιδημάρχου Αθλητισμού Μαρίας Γαβαλά και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Μαρία Πασχαλίδου: Τι θα πει δεν επιτρέπει ο Οδυσσέας; Δεν ντρέπεστε να το λέτε αυτό; Εσείς του δώσατε τα κλειδιά κι έκανε το γήπεδο δικό του. Ντροπή σας.

Μαρία Γαβαλά: Ντροπή μου γιατί λέω την αλήθεια, ενώ εσείς είστε υποκρίτρια; Υποκρίτρια είστε εσείς. Σας παρακαλώ πολύ να πάρετε πίσω το «ντροπή μου». Δεν ντρέπομαι για τίποτα.

Γιατί κάλεσε η κυρία Πασχαλίδου την κυρία Γαβαλά να ντρέπεται; Γιατί η κυρία Γαβαλά είπε ότι σ’ ένα δημοτικό γήπεδο, στο οποίο κουμάντο πρέπει να κάνει ο δήμος, κάνει κουμάντο ο Οδυσσέας Κορδελιού!

Γιατί δεν ντρέπεται η κυρία Γαβαλά; Γιατί λέει την αλήθεια! Ποια είναι η αλήθεια της; Ότι σ’ ένα δημοτικό γήπεδο που θα έπρεπε να κάνει κουμάντο η ίδια ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κάνει κουμάντο μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Προφανώς το να λες την αλήθεια δεν συνεπάγεται ότι έχεις δίκιο, αλλά κι αυτό για τη διοίκηση Μανδαλιανού είναι ψιλά γράμματα.

Κιμ. Ο.

Εάν ανοίξει το στόμα του ο δήμαρχος τι θα πει για τη Μαρία Πασχαλίδου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ