Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός προκαλεί βάναυσα τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός προκαλεί βάναυσα τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός αποφάσισε να λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό την περίοδο που ψηφίζονται τα Ανταποδοτικά Τέλη, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2024, γιατί, όπως είπε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πάνω απ’ όλα βάζει την οικογένειά του.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ακόμη δεν έχουν ψηφιστεί τα Ανταποδοτικά Τέλη, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός, επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε πρόταση για τα Ανταποδοτικά Τέλη και συνεχώς απέσυρε τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος στην Οικονομική Επιτροπή.

Ενώ λοιπόν η συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να φτάσει μέχρι και στην εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο απερχόμενος δήμαρχος λείπει σε ταξίδι, δείχνοντας πως δεν τον νοιάζει ούτε τι θα γίνει με τα Ανταποδοτικά Τέλη που αφορούν την τσέπη των δημοτών, ούτε τι θα γίνει με το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό που αφορούν το μέλλον του δήμου.

Δεν φτάνουν όμως τα παραπάνω, αλλά ο απερχόμενος δήμαρχος αποφάσισε να προκαλέσει βάναυσα τους δημότες από εκεί που κάνει τις διακοπές του, προχωρώντας σε δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με φωτογραφία από βόλτα σε κάποιον ποταμό της Ευρώπης, η οποία γράφει τα εξής:

«Η ζωή τελικά βρίσκει το νόημα της όταν καταλάβεις…..τι σημαίνει ζωή!!!»

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός προφανώς κατάλαβε τι σημαίνει ζωή και βρήκε τον νόημά της στο ταξίδι του στην Ευρώπη. Ο κύριος Μανδαλιανός προφανώς δεν βρήκε το νόημα της ζωής στο δημαρχιακό θώκο, τον οποίο προσπάθησε να κρατήσει με νύχια και με δόντια.

Την ίδια ώρα που ο δήμαρχος βρήκε το νόημα της ζωής κατά το ταξίδι του στο εξωτερικό, ο δήμος, στον οποίο ήθελε να συνεχίσει να είναι δήμαρχος, βολοδέρνει εν τη απουσία του προκειμένου να βρει βηματισμό για το 2024, με μια ανίκανη απερχόμενη διοίκηση να ψηφίσει Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό.

Κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν θα εγκατέλειπε τη θέση του την ώρα που είχε να φέρει σε πέρας σπουδαίες υποθέσεις στην Υπηρεσία του, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να πάρουν παράταση. Ο κύριος Μανδαλιανός, ο οποίος δεν είναι δημόσιος υπάλληλος αλλά δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, εγκατέλειψε τη θέση του την ώρα που έπρεπε να ψηφιστούν τα πιο σπουδαία θέματα του δήμου του.

Αλήθεια, έτσι είναι τα καλά παιδιά; Αλήθεια, τι έχουν να πούνε όλοι εκείνοι που έκαναν μέχρι και χυδαίες επιθέσεις σε όποιον ασκούσε κριτική στον συγκεκριμένο δήμαρχο που φέρεται με αυτόν τον τρόπο; Αλήθεια, θα παραδεχτούνε τώρα ότι ήταν πολύ ήπια η κριτική που ασκήθηκε στον συγκεκριμένο δήμαρχο;

Κ. Τσ.

Τι χρειάζεται για να απαντήσουν στα τηλεφωνήματα στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου;
Ο χειροκροτητής του δημάρχου Κώστας Σωτηράκης
Η ζωή βρίσκει το νόημά της μακριά από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ