Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ χειροκροτητής του δημάρχου Κώστας Σωτηράκης

Ο χειροκροτητής του δημάρχου Κώστας Σωτηράκης

Πώς έφτασε η παράταξη Μανδαλιανού στην καταστροφή και στην ήττα στις δημοτικές εκλογές; Για πολλούς λόγους, αλλά ένας βασικός ήταν το γεγονός ότι δεν βρισκόταν κανείς να σταθεί απέναντι στο δήμαρχο και να του πει ότι κάνει λάθος, έστω μια από τις πολλές φορές που έκανε λάθος κατά τη διάρκεια της θητείας του. Όχι μόνο δεν του έλεγαν ότι κάνει λάθος, αλλά τον χειροκροτούσαν μέχρι να πονέσουν τα χέρια τους και τον επευφημούσαν μέχρι να κλείσει η φωνή τους. Πρώτος και καλύτερος σ’ αυτή τη διαδικασία το δεξί χέρι του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης.

Ακούστηκε πολλές φορές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και για διάφορα θέματα ότι ο κύριος Σωτηράκης διαφώνησε με τον δήμαρχο, ότι του εξέφρασε τη διαφωνία του και ότι ο δήμαρχος χολώθηκε μαζί του. Παραμύθια της Χαλιμάς. Ο κύριος Σωτηράκης ποτέ δεν διαφώνησε με τα λάθη του δημάρχου. Ο κύριος Σωτηράκης ήθελε τον δήμαρχο παρορμητικό και επιθετικό. Ήταν βολικό αυτό. Εάν δεν δρούσε παρορμητικά ο δήμαρχος δεν θα αφαιρούσε την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών από τον Νέστορα Λαφαζανίδη για να την δώσει στον Κώστα Σωτηράκη.

Ο κύριος Σωτηράκης ήταν κανονικός χειροκροτητής του δημάρχου καθ’ όλη τη διάρκεια της διοίκησής τους και έσπευσε να το επιβεβαιώσει ακόμα και λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της θητείας τους. Ο κύριος Κώστας Σωτηράκης προσέφερε απλόχερα ένα «like» στην ανάρτηση του δημάρχου από το εξωτερικό σχετικά με το νόημα της ζωής. Υποτίθεται ότι ο κύριος Σωτηράκης παιδεύεται για να βγάλει άκρη με τα Ανταποδοτικά Τέλη, το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του δήμου, αλλά δίνει το «like» στην ανάρτηση του «διακοπεύοντα» δημάρχου, η οποία προσβάλει το δήμο και τους δημότες.

Στη συγκεκριμένη δημόσια ανάρτηση προσέφεραν «like» στον κύριο δήμαρχο μόνο άλλοι δύο αντιδήμαρχοι και μόνο άλλοι δύο απλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του. Προφανώς οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται ότι είναι απαράδεκτο να λείπει ο δήμαρχος ενώ πρέπει να ψηφιστούν Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός.

Ο κύριος Σωτηράκης για μια ακόμα, μάλλον τελευταία, φορά χειροκροτεί την αλαζονεία του δημάρχου και την απαξίωση που δείχνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο, προς τον δήμο και τελικά προς τους δημότες.

Ο Κώστας Σωτηράκης ο «likίστας»!

Εδώ ταιριάζει το «Γειά σου Κώστα Σωτηράκη με τα ωραία σου… χειροκροτήματα και like»!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ