Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκτός τόπου και χρόνου τοποθέτηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για το ταξίδι...

Εκτός τόπου και χρόνου τοποθέτηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για το ταξίδι του

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Δεκεμβρίου 2023, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κοντσίδης παρατήρησε ότι στην επόμενη συνεδρίαση ο δήμαρχος θα λείπει, προφανώς αναφερόμενος στο ταξίδι του δημάρχου στο εξωτερικό σε μια περίοδο που πρέπει να ψηφιστούν τα Ανταποδοτικά Τέλη, τα Τεχνικά Έργα και ο Προϋπολογισμός του δήμου.

Ο απίστευτος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, σχολίασε «ε και τι να κάνουμε τώρα;», ενώ ο απίστευτος δήμαρχος, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός σχολίασε τα παρακάτω:

«Εντάξει, πριν έλειπε ο κύριος Αλεξανδρίδης, τις προηγούμενες ημέρες. Έλειπε ταξίδι ο κύριος Αλεξανδρίδης, να μην λείψω κι εγώ; Πειράζει; Σας πειράζει κύριε Κοντσίδη; Μου πληρώνετε τα έξοδα και δεν το ξέρω; Μου πληρώνετε τα έξοδα ή τα έκλεψα απ’ το δήμο και δεν το ξέρω;».

Στην παρατήρηση του κυρίου Κοντσίδη ότι ο δήμαρχος πληρώνεται από τον δήμο, ο δήμαρχος απάντησε «Καλά κάνω και πληρώνομαι. Εσείς δεν πληρώνεστε; Ναι θα λείψω δέκα μέρες. Πρέπει να απολογηθώ;»

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός θα είναι δήμαρχος μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2023, αλλά εγκαταλείπει το δήμο για να πάει ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ πρέπει να ψηφιστούν τα Ανταποδοτικά Τέλη, τα Τεχνικά Έργα και ο Προϋπολογισμός και παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει το πόσο σημαντικό είναι που θα λείπει από αυτές τις συνεδριάσεις.

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης δεν έχει αναλάβει ακόμη καθήκοντα δημάρχου, αλλά επιπλέον δεν έλειψε από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επειδή ήταν σε ταξίδι. Ο κύριος Μανδαλιανός δεν είχε κανέναν λόγο να αναφερθεί στο ταξίδι του κυρίου Αλεξανδρίδη, γιατί αυτό δεν επηρέασε κάποια συνεδρίαση. Προφανώς το έκανε ως «κοινωνικό σχόλιο», το κοινώς λεγόμενο «κουτσομπολιό».

Ο κύριος Κοντσίδης δεν πληρώνεται από τον δήμο παρά μόνο έξοδα παραστάσεως σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, παρά το γεγονός ότι εισπράττει παχυλό μισθό δημάρχου ενός τεράστιου δήμου, θεωρεί φυσιολογικό να λείπει από συνεδριάσεις που αφορούν τα Ανταποδοτικά Τέλη, τα Τεχνικά Έργα και τον Προϋπολογισμό του δήμου και άρα θεωρεί φυσιολογικό να μην απολογηθεί γι’ αυτό ούτε στους δημοτικούς συμβούλους, ούτε στους δημότες.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στην κυριολεξία εκτός τόπου και χρόνου είπε όλα αυτά σε μια συνεδρίαση η οποία μεταδιδόταν ζωντανά διαδικτυακά από το κανάλι του δήμου στο youtube. Όποιος θέλει να απολαύσει την τοποθέτηση του δημάρχου μπορεί να κάνει «κλικ» εδώ και να παρακολουθήσει το video από το 37ο λεπτό.

Σ.

Η διοίκηση Μανδαλιανού απέσυρε τα Ανταποδοτικά Τέλη από την Οικονομική Επιτροπή
Αφού βιάζεται να φύγει ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ας μην τον κρατάμε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ