Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεδρίαση παρωδία της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου για τα Ανταποδοτικά Τέλη

Συνεδρίαση παρωδία της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου για τα Ανταποδοτικά Τέλη

Συνεδριάζει πάλι σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου για μία ακόμα φορά με θέμα τα Ανταποδοτικά Τέλη.

Η διοίκηση Μανδαλιανού εισήγαγε, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στην Οικονομική Επιτροπή, πρόταση για μηδενική αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών, χωρίς όμως να την έχει καταθέσει στην Οικονομική Υπηρεσία, όπως πρέπει να κάνει με βάση το νόμο. Τελικά απέσυρε το θέμα την Τετάρτη για να καταθέσει πρώτα την πρότασή της στην Οικονομική Υπηρεσία.

Η Οικονομική Υπηρεσία απέρριψε την πρόταση της διοίκησης Μανδαλιανού ως μη εμπεριστατωμένη κι έτσι στη σημερινή συνεδρίαση η διοίκηση του δήμου προσέρχεται χωρίς πρόταση. Η μόνη πρόταση που υπάρχει είναι αυτή της Οικονομικής Υπηρεσίας για αύξηση 25% στα Ανταποδοτικά Τέλη.

Θα πει κανείς ότι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου κάνει κουμάντο η Οικονομική Υπηρεσία, γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού είναι άχρηστη. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η διοίκηση του δήμου ήθελε να αυξηθούν τα Ανταποδοτικά Τέλη κατά 25%, αλλά χωρίς να τα ψηφίσει η ίδια, για να μπορούν τα στελέχη τους να κάνουν τους καμπόσους και να δηλώνουν ότι σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς δεν ψηφίζουν αυξήσεις.

Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Η αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου φέρει τη σφραγίδα της διοίκησης Μανδαλιανού. Εάν δεν ήθελαν να αυξηθούν, θα έψαχναν να βρουν τι έκαναν οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων Μενεμένης και Νεάπολης Συκεών για να μην τα αυξήσουν. Δεν έψαξαν.

Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού με τα ηρωικά στελέχη σαν τον κύριο Σταυρίδη που τόλμησε να ρωτήσει την «Αγκίδα» αν είναι υπέρ της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών. Ποιος; Ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης, αντιδήμαρχος της διοίκησης του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Σ.

Μηδενική αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη ψήφισε η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ