Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ αντιδήμαρχος Μερεμετιών και Απάντλησης Υδάτων Γιώργος Σταυρίδης

Ο αντιδήμαρχος Μερεμετιών και Απάντλησης Υδάτων Γιώργος Σταυρίδης

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Σε κλείσιμο οδηγείται η «Αγκίδα»…» με τον παρακάτω τρόπο:

«Απάντηση του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Σταυρίδη στην Agkidapress

Ερώτηση 1η: Ποια Νομοθεσία προβλέπει ότι τις μελέτες για τα σχολεία τις κάνει η Αντιδημαρχία Παιδείας;

Ερώτηση 2η: Εσείς επιθυμείτε να αυξηθούν 25% τα Ανταποδοτικά Τέλη σε περίοδο οικονομικής ανέχειας και φτωχοποίησης της κοινωνίας;

Ερώτηση 3η: Τι άλλες γελοιότητες ακόμη θα γράψετε, εσείς οι αδιάφθοροι <<δημοσιογράφοι >> της agkidapress;

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω είναι ότι όχι μόνο δεν θα κλείσετε αλλά θα αναλάβετε και το γραφείο τύπου της Νέας Διοίκησης».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο κύριος Σταυρίδης είναι δάσκαλος. Ένας δάσκαλος ήταν πολιτικός προϊστάμενος στην αντιδημαρχία Παιδείας, δεν έγινε ούτε μία μελέτη από τη διοίκηση Μανδαλιανού για την ανέγερση σχολικού κτηρίου και ο κύριος Σταυρίδης σηκώνει το δάχτυλο και δείχνει ως υπεύθυνο τον συνάδελφό του αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος δεν είναι δάσκαλος, αλλά ταχυδρομικός υπάλληλος.

Ο κύριος Σταυρίδης δεν σηκώνει πρώτη φορά το δάχτυλο για να δείξει συνάδελφό του, προκειμένου να διώξει από πάνω του την ευθύνη. Εάν ο κύριος Σταυρίδης πίεζε για να γίνουν μελέτες για την ανέγερση σχολικών κτηρίων με την ταχύτητα που σηκώνει το δάχτυλο, καμία από τις 52 υπόγειες αίθουσες διδασκαλίας του δήμου δεν θα υπήρχε πια.

Ο κύριος Σταυρίδης καλεί την «Αγκίδα» να απαντήσει αν θέλει να αυξηθούν τα ανταποδοτικά τέλη. Η «Αγκίδα» όμως έχει αρθρογραφήσει επανειλημμένως εναντίον της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών. Ο κύριος Σταυρίδης είναι δήθεν εναντίον της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών, γιατί εάν πραγματικά δεν ήταν δήθεν, τα Ανταποδοτικά Τέλη θα είχαν ψηφιστεί και δεν θα τα «έσερνε» τόσες ημέρες η διοίκησή του.

Όσον αφορά τις γελοιότητες που μας καταλογίζει ο κύριος Σταυρίδης, θα θέλαμε να του απαντήσουμε ότι εμείς δεν γράψαμε για σκάλα σχολικού κτηρίου, η οποία χρησιμοποιείται, ότι δεν χρησιμοποιείται. Εκείνος το έγραψε και μετά έκανε την κωλοτούμπα. Εμείς δεν χάσαμε τα 3 εκατομμύρια ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των ΕΠΑΛ Ευόσμου. Εκείνος τα έχασε χάριν ψηφοθηρίας.

Ο κύριος Σταυρίδης θα μείνει στην ιστορία ως αντιδήμαρχος Μερεμετιών και Απάντλησης Υδάτων, αφού στη θητεία του τα μερεμέτια στα σχολεία έδωσαν και πήραν και το πιο σπουδαίο του έργο ήταν ότι έβγαλε τα νερά με τον κουβά από νηπιαγωγείο του Κορδελιού.

Όσον αφορά το γραφείο τύπου της νέας διοίκησης, ακούγεται ότι ο νέος δήμαρχος θέλει σ’ αυτό τον κύριο Σταυρίδη για να δώσει έμφαση στη σάτιρα.

Κώστας Καρακώστας

Συνεδρίαση παρωδία της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου για τα Ανταποδοτικά Τέλη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ