Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε κλείσιμο οδηγείται η «Αγκίδα»…

Σε κλείσιμο οδηγείται η «Αγκίδα»…

Σε κλείσιμο οδηγείται η «Αγκίδα» μετά τη σημερινή έγκυρη και αποκλειστική πληροφορία ότι δημιουργείται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μη ανταγωνίσιμο διαδικτυακό Μέσο Ενημέρωσης.

Ο Γιώργος Σταυρίδης, απερχόμενος αντιδήμαρχος Παιδείας και μη εκλεγείς στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα αρθρογραφεί συστηματικά στη σελίδα του στο facebook για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Η «Αγκίδα» οδηγείται σε κλείσιμο, μετά από αυτήν την εξέλιξη, καθώς δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον κύριο Σταυρίδη, ο οποίος έχει αποκλειστικές πληροφορίες που θα δημοσιεύει, όπως για παράδειγμα τις μελέτες που έκανε για την ανέγερση νέων σχολικών κτηρίων στο δήμο.

Η μόνη σωτηρία για την «Αγκίδα» είναι το κλείσιμο από το facebook του λογαριασμού του κυρίου Σταυρίδη, λόγω κινδύνου κατάρρευσης του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης εξαιτίας του τεράστιου όγκου των πληροφοριών σχετικά με τις μελέτες ανέγερσης νέων σχολικών κτηρίων που έκανε και που πρόκειται να δημοσιεύσει ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Παιδείας.

Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει ακόμη στον κόσμο server που να μπορεί να σηκώσει τον όγκο των πληροφοριών των μελετών ανέγερσης σχολικών κτηρίων της αντιδημαρχίας του κυρίου Γιώργου Σταυρίδη.

Σ.Μ.

Ο αντιδήμαρχος Μερεμετιών και Απάντλησης Υδάτων Γιώργος Σταυρίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ