Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού καταπολέμησε ολοκληρωτικά τη φτώχεια στο δήμο…

Η διοίκηση Μανδαλιανού καταπολέμησε ολοκληρωτικά τη φτώχεια στο δήμο…

Καμία συγκέντρωση Τροφίμων – Παιγνιδιών από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΕΞΑΛΕΙΨΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

(Το παραπάνω δεν ισχύει, αλλά θα μπορούσε!!)

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΑΓΚΗ

(Εδώ γελάμε!!)

Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, καλεί Επιχειρηματίες, Συλλόγους, Φορείς, Ενώσεις, Σωματεία, Σχολεία και όλους τους Συνδημότες μας, να ενώσουν την δύναμη της στήριξης τους και να προσφέρουν όπως πάντα από το περίσσευμα της αγάπης τους και από το υστέρημα τους, τρόφιμα, είδη υγιεινής, φάρμακα, παιγνίδια και βιβλία για τα παιδιά ώστε κανένας συνδημότης μας, να μην μείνει μόνος, να μην στερηθεί τα αναγκαία αγαθά αυτές τις μέρες αλλά και το μήνυμα της ελπίδας από την Γέννηση του Χριστού να μπει σε κάθε σπίτι.

(Η παραπάνω παράγραφος είναι περσινή! Φέτος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχουν φτωχοί!!)

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, καλούν και φέτος σ έναν ακόμη τοπικό και φιλικό αγώνα κοινωνικής αλληλεγγύης ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας, με στόχο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αναδείξουμε στον δήμο μας, για ακόμη μια φορά, νικητή την ανθρωπιά, την αγάπη, την προσφορά και τον εθελοντισμό, τονίζοντας ότι για κάποιους συνανθρώπους μας ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μας τους είναι πολύτιμη και αναγκαία.

(Και η παραπάνω παράγραφος είναι περσινή, αφού φέτος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχουν φτωχοί, αλλά ούτε είναι αντιδήμαρχος, ούτε μέλος της διοίκησης του δήμου η κυρία  Πεσματζόγλου Δεβετζή).

Κρίτων

ΥΓ1. Αλήθεια, ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι θα πάρουν κανονικά το μισθό του Δεκεμβρίου; Ρητορική είναι η ερώτηση, γιατί αναμφισβήτητα θα τον πάρουν. Αφού όμως παραμένουν διοίκηση και αφού θα πάρουν τους μισθούς τους, γιατί δεν οργάνωσαν, όπως γινόταν κάθε χρόνο, τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς ομάδες;

Έπιασε τόπο το δημοσίευμα της «Αγκίδας» για τη συγκέντρωση τροφίμων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ