Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚοροϊδία από τη διοίκηση Μανδαλιανού για τα Ανταποδοτικά Τέλη

Κοροϊδία από τη διοίκηση Μανδαλιανού για τα Ανταποδοτικά Τέλη

Την ξεκάθαρη κοροϊδία και τον εμπαιγμό των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου για τα Ανταποδοτικά Τέλη του έτους 2024 έχει επιλέξει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού πρότεινε μηδενική αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών, χωρίς όμως αυτήν την πρόταση να την υποβάλει στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου. Με βάση το νόμο, καμία πρόταση για τα Ανταποδοτικά Τέλη, που δεν έχει υποβληθεί στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου και δεν έχει την έγκρισή της ως εφαρμόσιμη, δεν μπορεί να ψηφιστεί και να είναι έγκυρη.

Αποτέλεσμα αυτής της ξεκάθαρης κοροϊδίας της διοίκησης Μανδαλιανού, ήταν ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής να προχωρήσει σε μια ακόμα κοροϊδία, αναβάλλοντας το θέμα για μία ακόμα φορά, προκειμένου να υποβάλει την πρόταση της διοίκησης στην Οικονομική Υπηρεσία.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου θα συνεδριάσει ξανά αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, αλλά η συμπεριφορά της διοίκησης Μανδαλιανού προσβάλει τους δημότες. Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει αγγαρεία και στην ψήφιση των Ανταποδοτικών Τελών, όπως αγγαρεία έκανε σε ολόκληρη τη θητεία της.

Μπάμπης Ι.

Στόχος του Κλεάνθη Μανδαλιανού να βάλει το δήμο στο βιβλίο Γκίνες…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ