Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού απέσυρε τα Ανταποδοτικά Τέλη από την Οικονομική Επιτροπή

Η διοίκηση Μανδαλιανού απέσυρε τα Ανταποδοτικά Τέλη από την Οικονομική Επιτροπή

Η διοίκηση Μανδαλιανού συνεχίζει να κάνει απίστευτα πράγματα ακόμα και κατά την αποχώρησή της από το τιμόνι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σήμερα, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, απέσυρε τη συζήτηση του θέματος για τα Ανταποδοτικά Τέλη, για τα οποία ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών πρότεινε αύξηση 25%.

Αποτέλεσμα τη στάσης της διοίκησης Μανδαλιανού είναι να μην μπορούν να συζητηθούν τα Ανταποδοτικά Τέλη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα, 25 μόλις ημέρες πριν από το τέλος του χρόνου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι προφανές ότι συντάχθηκε με την αύξηση 25% στα Ανταποδοτικά Τέλη που πρότεινε ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, γι’ αυτό και δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει αυτήν την εισήγηση. Πήγε όμως στην Οικονομική Επιτροπή και απέσυρε το θέμα, ενώ συμφωνούσε με την εισήγηση.

Το θέμα, μετά από αυτές τις εξελίξεις, θα συζητηθεί την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και ενώ ο δήμαρχος έχει ανακοινώσει πως αύριο Πέμπτη θα φύγει για ταξίδι στο εξωτερικό. Εννοείται πως, μετά την αναβολή της συζήτησης των Ανταποδοτικών Τελών στην Οικονομική Επιτροπή, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός πρέπει να αναβάλει το ταξίδι του και να παραμείνει στο δήμο. Εάν δεν το κάνει, σε συνδυασμό με τη σημερινή απόσυρση του θέματος από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σημαίνει πλήρη απαξίωση στο δήμο και στους δημότες, πλήρη αδιαφορία για τη λειτουργία του δήμου.

Λ. Ερ.

Δέσποινα Θεοχάρη: Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στο δήμο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ