Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτη έκθεση προσωπικών δεδομένων υπαλλήλου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Απαράδεκτη έκθεση προσωπικών δεδομένων υπαλλήλου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Δεκεμβρίου 2023, στην απαράδεκτη στάση της διοίκησης στο ζήτημα των Ανταποδοτικών Τελών, ήρθε να προστεθεί η απαράδεκτη στάση απέναντι σε υπάλληλο του δήμου και η έκθεση προσωπικών του δεδομένων.

Στη χθεσινή ημερήσια διάταξη υπήρχε θέμα το οποίο αφορούσε οφειλές που ήταν υποχρεωμένος ο δήμος να παρακρατήσει από υπάλληλο και να αποδώσει στο ΙΚΑ, αλλά δεν το έκανε. Ο υπάλληλος κατονομαζόταν από την εισήγηση και επιπλέον η εισήγηση έγραφε «Διακανονισμός οφειλής που αφορά κρατήσεις ΙΚΑ του υπάλληλου….», λες και ο υπάλληλος ευθυνόταν για το λάθος του δήμου.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αφενός ζητάει, σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές, από υπάλληλό του την επιστροφή ενός καθόλου ευκαταφρόνητου ποσού και αφετέρου τον «κρεμάει στα μανταλάκια» αναφέροντάς τον ονομαστικά στην εισήγηση. Όσον αφορά το πρώτο ζήτημα, είναι προφανές πως το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και τη διοίκηση Μανδαλιανού δεν τους ενδιαφέρει καθόλου εάν ο συγκεκριμένος υπάλληλος μπορεί να πληρώσει το δικό τους λάθος και να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του, καταβάλλοντας το ποσό το οποίο του ζητούν έστω και σε δόσεις. Όσον αφορά το δεύτερο ζήτημα, για το οποίο έχει απόλυτη ευθύνη η διοίκηση Μανδαλιανού, είναι αδύνατον κανείς να καταλάβει γιατί γράφτηκε το όνομα του υπαλλήλου στην εισήγηση και μάλιστα κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ