Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Συζητώντας για τα όρια & τη διαχείρισή τους στη σχέση μας με...

«Συζητώντας για τα όρια & τη διαχείρισή τους στη σχέση μας με τα παιδιά»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ « ΤΑ ΟΡΙΑ»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση συνδιοργανώνουν για τον μήνα Δεκέμβριο οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 32ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, του 10ου Δημοτικού Σχολείου και του 8ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου και προσκαλούν όλους τους γονείς να την παρακολουθήσουν αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, στις 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου -Είσοδος από την οδό Ακρίτα 37.

Θέμα της εκδήλωσης «Συζητώντας για τα όρια & τη διαχείρισή τους στη σχέση μας με τα παιδιά», με ομιλήτρια την Κοινωνική & Κλινική Ψυχολόγο και Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Δικτύου Άλφα, κ. Αθηνά Λαγουμάκη, η οποία θα αναφερθεί στην αξία και στις δυσκολίες που υπάρχουν στην θέσπιση ορίων στις συμπεριφορές των παιδιών στην ηλικία του Νηπιαγωγείου & του Δημοτικού και θα δώσει τρόπους και εργαλεία οριοθέτησης που ενισχύουν την αυτονομία και την υπευθυνότητα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος και θα απαντηθούν ερωτήματα και προβληματισμοί Γονέων με παράλληλη παρουσίαση – προβολή.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ