Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιοίκηση μπάχαλο στην κατάρτιση του προϋπολογισμού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Διοίκηση μπάχαλο στην κατάρτιση του προϋπολογισμού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Νοεμβρίου 2023, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης εξέφρασε την ένστασή του για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε από τη διοίκηση Μανδαλιανού προκειμένου να πει τη γνώμη του για τον προϋπολογισμό του 2024, τον οποίο θα κληθεί να εφαρμόσει η δική του διοίκηση. «Νομίζω δεν είναι καλή αρχή αυτή», τόνισε ο κύριος Αλεξανδρίδης.

Η απάντηση του απερχόμενου δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού προς τον νεοκλεγέντα ήταν η εξής: «Τον προϋπολογισμό, όταν παραλάβαμε εμείς, τον κάναμε σε συνεργασία με τον κύριο Σούλα;».

Ο κύριος Σούλας παρενέβη για να πει πως κάλεσε τον κύριο Μανδαλιανό για να διαμορφώσουν τον προϋπολογισμό, αφού αυτός θα έπρεπε να τον εφαρμόσει, αλλά ο κύριος Μανδαλιανός δεν πήγε ποτέ. Δηλαδή, ο κύριος Μανδαλιανός κλήθηκε από τον κύριο Σούλα για να καταρτίσει τον προϋπολογισμό και δεν πήγε και γι’ αυτό θεώρησε πως δεν πρέπει να καλέσει και ο ίδιος τον κύριο Αλεξανδρίδη για την κατάρτιση του προϋπολογισμού! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά έτσι όπως τα είπε ο κύριος Μανδαλιανός, φαινόταν πως ο κύριος Σούλας κατήρτισε προϋπολογισμό χωρίς να ζητήσει τη γνώμη του.

Όμως τα απίστευτα δεν τελειώνουν εδώ. Το λόγο κατόπιν ζήτησε και έλαβε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Αμανατιάδης, ο οποίος ενημέρωσε τους Δημοτικούς Συμβούλους πως ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών κατάρτησε ένα προσχέδιο προϋπολογισμού, ως είχε υποχρέωση, αλλά για το τελικό σχέδιο υπάρχει συνεννόηση με τον κύριο Αλεξανδρίδη να καταρτιστεί αφού πρώτα ο νεοκλεγείς δήμαρχος κάνει τις παρεμβάσεις του.

Μετά την τοποθέτηση του κυρίου Αμανατιάδη, ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τα παρακάτω:

«Άρα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Εντάξει; Είμαστε διατεθειμένοι, ακόμα κι αν κάναμε λάθος, να βρεθούμε και να δούμε από κοινού. Εννοείται. Εντάξει; Άρα καταλήγουμε εκεί. Δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας, ούτε λόγος αντιπαράθεσης».

Ποιος είπε τα παραπάνω; Ο απερχόμενος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος, μετά την τοποθέτηση του κυρίου Αμανατιάδη, έκανε στροφή 180 μοιρών, είπε ξείπε, και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, δήλωσε πως όλα είναι μέλι γάλα και δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης.

Ο κύριος Μανδαλιανός απλά δεν φρόντισε να ενημερωθεί από τον κύριο Αμανατιάδη. Διοίκηση μπάχαλο που για τέσσερα χρόνια κράτησε στα χέρια της τις τύχες του δήμου και των δημοτών και ήθελε επιπλέον να επανεκλεγεί.

Κιμ. Ο.

Απίστευτη ανθρωποφαγία σε βάρος του Κλεάνθη Μανδαλιανού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ