Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Αποφεύγετε την ουσία με παραμύθια κύριε Τσιότσο

Γιάννης Καμαρινός: Αποφεύγετε την ουσία με παραμύθια κύριε Τσιότσο

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Θα με συγχωρήσετε κύριε Τσιότσιο που δεν σας απάντησα πιο νωρίς, αλλά δεν ήταν και εύκολο να διαβάσω τα άπαντά σας, που κόντεψαν να ξεπεράσουν σε έκταση αυτά του Παπαδιαμάντη, με τη διαφορά ότι τα δικά σας περιείχαν παραμύθια.

Δεν θα απαντήσω σε ένα προς ένα τα παραμύθια που γράψατε, προκειμένου να μου απαντήσετε. Δεν θα σας απαντήσω γιατί υποτιμάτε και τη δική μου νοημοσύνη και των υπόλοιπων αναγνωστών της προηγούμενης διακήρυξή σας με το να ισχυρίζεστε πως δεν εννοούσατε αυτά που όλοι διαβάσαμε και όλοι καταλάβαμε. Είναι προφανές πως όλοι οι υποστηρικτές Καϊτετζίδη διακατέχεστε από την ίδια αντίληψη από την οποία διακατέχονται ο κύριος Καϊτετζίδης και ο αρχηγός των υποστηρικτών του. Πιστεύετε πως όλοι εσείς είστε έξυπνοι και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες, οπότε θεωρείτε πολύ φυσιολογικό να μας κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα.

Το προηγούμενο κείμενό σας κύριε Τσιότσο έγραφε ξεκάθαρα ακριβώς αυτά για τα οποία σας άσκησα κριτική. Αν θέλετε κύριε Τσιότσο μπορούμε να ρωτήσουμε κάποιον που θα συμφωνήσουμε και οι δυο μας για να μας απαντήσει τι καταλαβαίνει από αυτά που γράφετε. Το τελευταίο κείμενό σας είναι για γέλια, γιατί είναι καρμπόν τα κείμενα του κυρίου Καϊτετζίδη και του αρχηγού των παρατρεχάμενών του, ο οποίος επειδή δεν έχει τα κότσια να αντιπαρατεθεί μαζί μου, όπως έκανε με τον κύριο Αμανατιάδη, υπογράφει τις απαντήσεις του προς εμένα ως Πρωτοβουλία. Γράφετε ένα σωρό ιστορίες για αγρίους, όπως ο κύριος Καϊτετζίδης, για να αποφύγετε την ουσία κύριε Τσιότσο.

Η ουσία είναι μία, ό,τι και να γράφετε κύριε Τσιότσο. Ο κύριος Καϊτετζίδης γνώριζε τουλάχιστον από το 2009 ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ και αντί να μας πει αυτό, μας έλεγε, για να μας κοροϊδέψει και να μας αποπροσανατολίσει, για το λόγο του μακαριστού Μητροπολίτη Διονυσίου Α΄. Κι εσείς κύριε Τσιότσο δεν τολμάτε να ασκήσετε κανένα ίχνος κριτικής στον κύριο Καϊτετζίδη ούτε και τώρα. Δεν φτάνει που τον βάλατε μπροστά ως Πρωτοβουλία να μοιράζει αυτήν την απαράδεκτη Μαύρη Βίβλο, η οποία κρύβει όλους τους βασικούς υπεύθυνους της υπόθεσης του ΘΕΠΑΝ, αλλά ακόμα και τώρα μας δουλεύετε κανονικά κύριε Τσιότσο απευθύνοντας στον κύριο Καϊτετζίδη κάτι ερωτήσεις για γέλια, ώστε να αποπροσανατολίσετε την κατάσταση.

Κύριε Τσιότσο και εσείς, όπως και ο κύριος Καϊτετζίδης, όπως και ο αρχηγός της παρατρεχάμενης Πρωτοβουλίας του, όπως και η κυρία Δημητρίου, θα σταματήσετε να μου απαντάτε, επειδή δεν μπορείτε να μου απαντήσετε, γιατί δυστυχώς κι εσείς είστε κανονικός παρατρεχάμενος του κυρίου Καϊτετζίδη, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί αυτό μαρτυρούν τα κείμενά σας.

Ολοκληρώνοντας όμως αυτό το κείμενο θα ήθελα να απευθυνθώ ξανά στο διευθυντή της «Αγκίδας», ο οποίος δεν απάντησε στις ερωτήσεις που του απηύθυνα την προηγούμενη φορά, και να τον ρωτήσω εάν σας είχαν ενημερώσει για το ιστορικό του ΘΕΠΑΝ, εάν σας είπαν ότι για όλα έφταιγε ο Μανδαλιανός και η διοίκησή του ή εάν σας είπαν ότι οι κύριοι υπεύθυνοι για το ΘΕΠΑΝ ήταν ο Μανδαλιανός και η διοίκησή του.

Πάντως κύριε Τσιότσο το ότι ζητάτε να είστε συντονιστής σε ημερίδα σχετική με το ΘΕΠΑΝ για να διασφαλίσετε την αντικειμενικότητα και την τάξη είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Ε τότε να βάλουμε συντονιστή τον ίδιο τον κύριο Καϊτετζίδη. Πραγματικά, θα ήθελα να ρωτήσω και γι’ αυτό το θέμα τον διευθυντή της «Αγκίδας», αν θα συνηγορούσε να παίξετε αυτόν το ρόλο σε μια τέτοια ημερίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ