Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα «τροπάρια» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζονται

Τα «τροπάρια» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζονται

«Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν. Οι δημότες επέλεξαν, αλλά κάποιοι συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο!!!», γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο κύριος Χρήστος Ταξίδης, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Αναρωτιέσαι σε ποιον αναφέρεται ο κύριος Ταξίδης, αλλά διαβάζοντας παρακάτω την ανάρτησή του, αντιλαμβάνεσαι ότι αναφέρεται στον ίδιο του τον εαυτό! Τι γράφει παρακάτω ο κύριος Ταξίδης;

«Πριν δύο χρόνια Δημοτικός σύμβουλος παραιτήθηκε παραδίδοντας την έδρα του όταν συγγενικό του πρόσωπό ενεπλάκει σε κάποιο επεισόδιο»! Αυτά γράφει ο κύριος Ταξίδης, ενώ συμπληρώνει ότι ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος παραιτήθηκε από ευαισθησία.

Δεν μπορείς να μην κρατηθείς και να μην βάλεις τα γέλια με την επισήμανση αυτή του κυρίου Ταξίδη! Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος παραιτήθηκε από ευαισθησία; Γιατί; Επειδή έτσι δήλωσε, αλλά δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μήνες και ο συγκεκριμένος κύριος προσχώρησε σε άλλη παράταξη; Επειδή δεν πρόλαβαν να περάσουν οκτώ μήνες και ο συγκεκριμένος κύριος τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.; Η ευαισθησία και η ευθιξία του συγκεκριμένου κυρίου είχαν τόσο κοντινή ημερομηνία λήξης;

Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν, η παράταξη του κυρίου Ταξίδη έχασε γιατί οι δημότες δεν «κατάπιαν» τέτοια τροπάρια, αλλά η απερχόμενη διοίκηση συνεχίζει τα ίδια τροπάρια, ίσως για να μας πείσει ότι εμείς θα χάσουμε που δεν θα τα ακούμε ή που δεν θα τ’ ακούμε στην ίδια ένταση από τον Ιανουάριο, αφού η παράταξη Μανδαλιανού έχασε τους μισούς δημοτικούς της συμβούλους. Εμείς όμως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που θα μείνουν!!

Κώστας Καρακώστας

Ύποπτους κατέστησαν 31 δημοτικούς συμβούλους οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ