Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚώστας Αμανατιάδης: Ο Θεός τι είπε στον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη;

Κώστας Αμανατιάδης: Ο Θεός τι είπε στον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη;

Του Κώστα Αμανατιάδη, αντιδημάρχου Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, μας κούρασε επαναλαμβάνοντας αμέτρητες φορές το λόγο που λέει ότι του έδωσε κάποτε για το ΘΕΠΑΝ ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄. Μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κανείς να επιβεβαιώσει αυτά που λέει ο κύριος Καϊτετζίδης ότι του είπε ο μακαριστός Μητροπολίτης.

Προσφάτως μας ενημέρωσε για κάποιους όρκους, που λέει ότι του είχε δώσει κάποτε ο Γιάννης Καμαρινός. Υποθέτω πως δεν θα βρεθεί κανένας να επιβεβαιώσει ούτε τους όρκους του κυρίου Καμαρινού, αλλά από εδώ και πέρα σίγουρα ο κύριος Καϊτετζίδης κάθε φορά που αναφέρεται στους λόγους του μακαριστού Μητροπολίτη, θα αναφέρεται και στους όρκους του αξιότιμου Καμαρινού.

Είναι απίστευτο πώς ένας άνθρωπος που ήταν δήμαρχος, αντί να παραθέσει ντοκουμέντα, παραθέτει λόγια του αέρα. Προφανώς μας περνάει για ιθαγενείς. Αναμένουμε λοιπόν πότε ο κύριος Καϊτετζίδης θα αναφερθεί σ’ αυτά που του είπε ο Θεός. Σίγουρα κάτι του είχε τάξει κι ο Θεός, αλλά δεν το έκανε. Να δω τον κύριο Καϊτετζίδη να μιλάει με τον Θεό, ωσάν Δον Καμίλο, και τι στον κόσμο!!

Γιάννης Καμαρινός: Για να μάθετε κυρία Δημητρίου να μην μου πουλάτε εξυπνάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ