Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Απάντηση για το ΘΕΠΑΝ πρέπει να δώσετε στους δημότες κυρία...

Γιάννης Καμαρινός: Απάντηση για το ΘΕΠΑΝ πρέπει να δώσετε στους δημότες κυρία Δημητρίου

Του Γιάννη Καμαρίνου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Κυρία Δημητρίου

Ακριβώς όπως ο αυτοδιοικητικός σας πατέρας και η Πρωτοβουλία των Παρατρεχάμενών του, γράψατε ένα σωρό ασυναρτησίες χωρίς όμως να απαντάτε στα ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσετε στους δημότες κι όχι σ’ εμένα. Σαν τον αυτοδιοικητικό σας πατέρα κοντέψατε να μας πείτε για τους Πελοποννησιακούς πολέμους, αφού δεν είχατε σκοπό να πείτε τίποτα επί της ουσίας.

Κυρία Δημητρίου, ήσασταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, όταν ο τότε δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης μας έλεγε εκείνα τα παραμύθια πως έγιναν άστοχες ενέργειες, το ΘΕΠΑΝ χάθηκε από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου, αλλά θα είναι σαν να βρίσκεται την κυριότητα του δήμου. Άχνα δεν βγάλατε κυρία Δημητρίου για να μας πείτε για όλα όσα γνωρίζατε σχετικά με τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου. Δέκα ολόκληρα χρόνια κι εσείς κι ο κύριος Καϊτετζίδης και όλοι όσοι προερχόσασταν από τον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού αφήσατε να περάσει το παραμύθι του κυρίου Λαφαζανίδη πως το ΘΕΠΑΝ είχε χαθεί. Να απαντήσετε και να απολογηθείτε στους δημότες κυρία Δημητρίου. Εγώ δεν θέλω να μου δώσετε καμία προσωπική απάντηση. Αυτά που ρωτάω κυρία Δημητρίου, τα λένε τα έγγραφα, τα έγγραφα που κι εσείς και άλλοι μας κρύβατε.

Όσο για τη συλλογή υπογραφών για το θέμα του ΘΕΠΑΝ, δεν σας τα είπε καλά ο καλός παραμυθάς Στάθης Καϊτετζίδης. Η παράταξη Ζυγά ζητούσε να συζητηθεί το θέμα όχι για να μας πει ο κύριος Καϊτετζίδης κάτι από αυτά που ήξερε και δεν μας έλεγε. Ζητούσε να συζητηθεί το θέμα για να μας πει γι’ αυτό που του είπε ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄. Ο πολυαγαπημένος σας Στάθης Καϊτετζίδης αντί να μας πει για τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου, μας έλεγε λόγια του αέρα. Ήθελε να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να παραστήσει τον ήρωα, βάζοντάς μας να αναζητούμε δημοσιεύματα εκείνης της εποχής με τα λόγια του μακαριστού Μητροπολίτη. Όταν το θέμα το έφερε εμπεριστατωμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, μια χαρά υπογράψαμε κυρία Δημητρίου. Γιατί ο κύριος Ναθαναηλίδης δεν μας δούλευε, σε αντίθεση με εσάς, τον κύριο Καϊτετζίδη και αρκετούς άλλους.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι όπως τα έγραψε χθες στην «Αγκίδα» ο κύριος Κώστας Αμανατιάδης. Το ΘΕΠΑΝ κόντεψε να απολεσθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου με ευθύνη των δημοτικών συμβούλων που προερχόσασταν από τον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού. Το γιατί αποφασίσατε να αφήσετε να χαθεί το ακίνητο από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου, θα πρέπει να το εξηγήσετε στους δημότες και κυρίως στους δημότες της Δημοτικής Κοινότητας του Ελευθερίου Κορδελιού. Σ’ εμένα ούτε χρειάζεται, ούτε θέλω να πείτε τίποτα κυρία Δημητρίου, γιατί δεν μπορώ με τίποτα να συμβιβαστώ με το γεγονός πως αντί να απολογηθείτε, προσπαθείτε με το θράσος σας να βγείτε κι από πάνω.

Σας βολεύει η σιγή στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ κυρία Δροσιά Δημητρίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ