Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔροσιά Δημητρίου: Πρώτη και τελευταία φορά που σας απαντώ κύριε Καμαρινέ

Δροσιά Δημητρίου: Πρώτη και τελευταία φορά που σας απαντώ κύριε Καμαρινέ

Της Δροσιάς Δημητρίου

Όταν η παράταξη Ζυγά ζητούσε τις υπογραφές της παράταξης Καμαρινού για να φέρει το θέμα του ΘΕΠΑΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο εκείνος δεν τις έδωσε. Το θέμα ήρθε στο Συμβούλιο με υπογραφές πολιτών. Τόση ήταν η πρεμούρα του και το ενδιαφέρον του για το θέμα. Και όταν με υπογραφές πολιτών συζητήθηκε αυτός ζήτησε την αναβολή του.

Λοιπόν πρώτη και τελευταία φορά που σας απαντώ κ. Καμαρινέ. Θεωρώ ότι ο αυτοδιοικητικός σας ρόλος περιορίζεται πάντα στις τρολιές και τους εξυπνακισμούς . Η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα κριθεί αυστηρά απ’ τους πολίτες (αφού αρχίσει να διοικεί) με όρους που θέτουν οι πολίτες. Ο δε Καϊτετζίδης θα κριθεί ακόμη πιο αυστηρά γιατί είναι εκείνος που δεσμεύτηκε να λύσει το θέμα.

Θα ήταν αστείο να προτείνω στον Καϊτετζίδη να μην ασχολείται με εσάς και να ασχοληθώ εγώ. Ούτως ή άλλως το να με βρίζετε και να θεωρείτε ότι δεν είμαστε ίδιοι είναι παράσημο για μένα. Και εννοείται ότι εδώ είναι το τέλος για μένα. Μπορείτε να συνεχίσετε το παραμύθι σας. Ούτως ή άλλως όπως είπε και ο αγαπητός σας συνεργάτης ο λαός έβαλε εσάς και τις επιλογές σας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και εκεί θα μείνετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ