Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣας βολεύει η σιγή στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ κυρία Δροσιά Δημητρίου

Σας βολεύει η σιγή στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ κυρία Δροσιά Δημητρίου

Του Γιάννη Καμαρινού

Καλώς την κι ας άργησε! Επιτέλους εμφανίστηκε η κυρία Δροσιά Δημητρίου και για πρώτη φορά, από τότε που τη γνωρίσαμε στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αναφέρθηκε στο ΘΕΠΑΝ! Χρειάστηκαν δώδεκα ολόκληρα χρόνια για να αναφερθεί στην απαγορευμένη λέξη.

Θα ήθελα πολύ να δώσω τη χαρά στην κυρία Δημητρίου να απαντήσω στις εξυπνάδες της για τα γεροντάκια του Muppet Show, γράφοντας για την Αγλαΐα του Καραγκιόζη, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και πολύ ακριβή, αφού κόντεψε να κοστίσει στο δήμο 7 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο περίπου αποτιμάται η αξία του ΘΕΠΑΝ.

Η κυρία Δημητρίου ζητάει να σταματήσει ο κύριος Καϊτετζίδης να απαντάει στις ερωτήσεις που θέτω για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ. Έχει δίκιο, αφού ο αυτοδιοικητικός της πατέρας δεν έχει τι να απαντήσει και γι’ αυτό δίνει συνεχώς απαντήσεις που δεν έχουν καμία λογική και καμία βάση. Το ίδιο κάνει και η Πρωτοβουλία των παρατρεχάμενών του.

Αλλά αφού δεν απαντάει ο κύριος Καϊτετζίδης, ίσως να απαντήσει η κυρία Δημητρίου, γιατί κι εκεινής το ονοματάκι υπάρχει σ’ εκείνη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού του 2009, όταν αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από τη Διεύθυνση Γεωργίας τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ.

Γιατί η κυρία Δημητρίου, όταν ο κύριος Στάθης Λαφαζανίδης, ως δήμαρχος, μας είπε στον ενιαίο δήμο ότι το ΘΕΠΑΝ έχει χαθεί, δεν μας ενημέρωσε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια; Γιατί η κυρία Δημητρίου, αφού ήταν δημοτική σύμβουλος κατά τη διοίκηση του κυρίου Στάθη Λαφαζανίδη στον ενιαίο δήμο, δεν μας ενημέρωσε για τις ενέργειες που είχε κάνει ο πρώην δήμος Ελευθερίου Κορδελιού, προκειμένου να παραλάβει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ; Γιατί η κυρία Δημητρίου δεν μας ενημέρωσε για την απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας που τους έλεγε ότι ο τίτλος ιδιοκτησίας ανήκει στο δήμο και παρέθετε λεπτομερώς τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουν για να τον παραλάβουν; Γιατί η κυρία Δημητρίου, και ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κράτησε ως εφτασφράγιστο μυστικό εκείνην την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού;

Μπορεί η κυρία Δημητρίου να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις, αντί να γράφει εξυπνάδες και να ζητάει από τον κύριο Καϊτετζίδη να κλείσει την κουβέντα για το ΘΕΠΑΝ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι και η ίδια έχει ευθύνες γι’ αυτήν την υπόθεση;

Όσο για το λόγο για τον οποίο πήρε την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης ο προοδευτικός κύριος Καϊτετζίδης, λαμβάνοντας υπερδιπλάσιο αριθμό σταυρών προτίμησης με το συντηρητικό ψηφοδέλτιο από αυτούς που είχε λάβει την προηγούμενη φορά με το προοδευτικό ψηφοδέλτιο, είναι μια άλλη καλή και μεγάλη κουβέντα. Υποθέτω πως η κυρία Δημητρίου δεν πιστεύει ότι ήταν ψήφοι, οι οποίες τον ακολουθούν από τότε που ήταν δήμαρχος.

Κώστας Αμανατιάδης: Το ΘΕΠΑΝ παραδόθηκε στην Εκκλησία από τους ιθύνοντες του Ελευθερίου Κορδελιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ