Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο γαρ πολύ της θλίψεως γεννά και παραμύθια

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά και παραμύθια

Από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ¨ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ¨

Δεν μπορεί η παράταξη του απερχόμενου Δήμαρχου Μανδαλιανού να κατανοήσει και να αποδεχτεί την συντριβή της στην Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού και ανέλαβε η αντιπολίτευσή της δια εκπροσώπου, του πρώην αντιδήμαρχου της διοίκησης Σούλα να απαντήσει στον Στάθη Καϊτετζίδη για την πρωτιά του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές μέσω λίβελου για την Πρωτοβουλία κατοίκων Ελευθερίου-Κορδελιού που ενέδειξε κι εξανάγκασε τη δημοτική πλειοψηφία να ορίσει σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου για το θέμα ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ κι αυτό, ειρήσθω εν παρόδω, επειδή και η διοίκηση Μανδαλιανού και η αντιπολίτευση εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αρνούνταν τη σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου για να γίνει συζήτηση για την κυριότητα του χώρου των παλαιών κοιμητηρίων.

Η αποκάλυψη της αλήθειας δεν είναι χειραγώγηση δημοτικέ σύμβουλε Καμαρινέ, χειραγώγηση είναι η περιφορά της αλήθειας στις κατακόμβες του άβατου και της σιωπής.

Πάντως σ’ ευχαριστούμε που ανέδειξες την μεγάλη παρεμβατική δύναμη της Πρωτοβουλίας για κοινή δράση και ζωή (διότι αυτό ουσιαστικά εκφράζει η συλλογικότητα).

Τον διπλοευχαριστούμε που αρθρογραφεί για την Πρωτοβουλία και την τεράστια απήχηση που είχε η αδιαμεσολάβητη παρέμβαση της συλλογικότητάς μας στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου δια της ¨Μαύρης Βίβλου¨.

Η ¨Μαύρη Βίβλος¨ ως εργαλείο ενάντια στην απεμπόληση της Δημοτικής Περιουσίας από τη Διοίκηση Μανδαλιανού στηρίζεται σε νόμους, έγγραφα, πρακτικά Δημοτικών Συμβουλίων καθώς και σε ιστορικές πηγές που κανείς δεν τόλμησε να αμφισβητήσει. Αν κάποιος θεωρεί ότι αποτελεί μαύρη προπαγάνδα ας προσπαθήσει λέξη-λέξη, παράγραφο-παράγραφο να την αποδομήσει. Όμως μια προσεκτική μελέτη της ¨Μαύρης Βίβλου¨ θα αποκαλύψει το ρόλο που έπαιξε ο καθένας από τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους αυτής της περιόδου στην προσπάθεια απεμπόλησης της Δημοτικής Περιουσίας.

Με αυτά τα ντοκουμέντα, λοιπόν, και τον αγώνα της Πρωτοβουλίας για κοινοτική δράση και ζωή των κατοίκων του Δήμου μας θα ηττηθεί νομικά και πολιτικά η λαθροχειρία των αρπακτικών της Δημόσιας Περιουσίας [είναι γνωστό το άρθρο της ¨Καθημερινής¨ για την διεκδίκηση 44000 στρεμμάτων από τους χρυσοκάνθαρους της πίστης ttps://www.kathimerini.gr/society/561748015/ieres-diekdikiseis-megalon-ektaseon/].

Ως συλλογικότητα δεν θα μπούμε στη διαδικασία να συνδέσουμε τη δράση μας με την εκλογή και σταυροδότηση του Στάθη Καϊτετζίδη.

Ο καιρός γαρ εγγύς, δε δύο μήνες θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου η παράταξη ¨Δήμος Πρωταγωνιστής¨ όπου ανήκει ο Στάθης Καϊτετζίδης. Στην περίοδο της επόμενης, πενταετούς διάρκειας, διοίκησης του Δήμου θα φανερωθεί και θα αποδειχθεί το αδιαμεσολάβητο των αγώνων της ¨Πρωτοβουλίας¨ για κοινοτική δράση και ζωή¨.

Η νέα δημοτική διοίκηση θα μας βρίσκει πάντα αντιμέτωπους σε κάθε πρόβλημα και θέμα που θ’ απασχολεί την κοινότητα και καθυστερεί αναίτια την επίλυσή τους.

Η νικηφόρος προσπάθεια κι ο αγώνας για το θέμα του ΘΕΠΑΝ δεν τελείωσε, η νέα δημοτική διοίκηση θα μας βρει αγωνιζόμενους για την ολοκλήρωσή του.

Εν πάσει περιπτώσει πρώην αντιδήμαρχε και υποψήφιε δήμαρχε της περιόδου 2019-2023 σε ευχαριστούμε και πάλι για την προβολή της δυναμικής και της απήχησης των συλλογικών κι αδιαμεσολάβητων αγώνων οι οποίοι θα συνεχιστούν με το ίδιο πάθος και σθένος στη νέα πενταετία που έρχεται.

Γι’ αυτό καλούμε τους συνδημότες μας να πυκνώσουν τη δύναμη της συλλογικότητας για να υπάρχουν λύσεις στα προβλήματα ζωής.

ΥΓ. Στην δευτερολογία σου, και μάλιστα για την υπόθεση Κουταλιάν, πρώην αντιδήμαρχε, κάνεις αναφορά σε Πρωτοβουλία παρατρεχάμενων κλπ κλπ !! Προφανώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια γιατί έτσι αντιλαμβάνεσαι τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, ως “πρωτοβουλίες” αγέλης υπό την κηδεμονία του “ηγέτη ” τράγου και όχι ως συλλογικούς, ακηδεμόνευτους κι αδιαμεσολάβητους αγώνες!!! Εμείς ούτε τον έναν ρόλο διεκδικούμε αυτόν της αγέλης, ούτε τον άλλο, του τράγου “ηγέτη”…!!!!!

Μαύρη προπαγάνδα από την Πρωτοβουλία Υποστήριξης του Στάθη Καϊτετζίδη
Η Πρωτοβουλία Υποστήριξης Καϊτετζίδη οφείλει εξηγήσεις στους δημότες
Η Πρωτοβουλία Υποστήριξης Καϊτετζίδη είναι παραθρησκευτική οργάνωση!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ