Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Πρωτοβουλία Υποστήριξης Καϊτετζίδη είναι παραθρησκευτική οργάνωση!

Η Πρωτοβουλία Υποστήριξης Καϊτετζίδη είναι παραθρησκευτική οργάνωση!

Του Γιάννη Καμαρινού

Η τελευταία απάντηση που μου έδωσε η Πρωτοβουλία Παρατρεχάμενων του κυρίου Καϊτετζίδη με τίτλο «Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά και παραμύθια» μπορεί να προσεγγιστεί και με σκωπτικό τρόπο, αφού θαύμασα τον ποιητικό οίστρο του συγγραφέα της, μιας και το μόνο που μπορεί κανείς να θαυμάσει σ’ αυτήν την ανακοίνωση είναι αυτό.

Θέλουν να αποδομήσω λέξη λέξη τη Μαύρη Βίβλο τους και τη Μαύρη Προπαγάνδα τους. Δεν χρειάζεται να κάνω κόπο για να την αποδομήσω, αφού την έχουν αποδομήσει οι ίδιοι, περιορίζοντας την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ στη θητεία Μανδαλιανού, γιατί έτσι ακριβώς συμφέρει τον εκλεκτό τους Στάθη Καϊτετζίδη. Ποιες αποκαλύψεις κάνει η Μαύρη Βίβλος σας ωρέ κατακαημένοι, όταν αποκρύπτει τις κυριότερες περιόδους που αφορούν το ΘΕΠΑΝ; Ποιους ρόλους αποκαλύπτει ωρέ παραμυθάδες, όταν περιορίζεται σε μια περίοδο κατά την οποία συνέβησαν γεγονότα μικρότερης σημασίας από αυτά που είχαν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια;

Είναι ξεκάθαρο ότι η Πρωτοβουλία Παρατρεχάμενων του Στάθη Καϊτετζίδη έχει κάνει μια τεράστια λαθροχειρία περιορίζοντας την κριτική της στην περίοδο διοίκησης του δήμου από την παράταξη Μανδαλιανού, γιατί έτσι αποκρύπτονται οι ευθύνες διοικήσεων και αιρετών του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, μεταξύ αυτών του Στάθη Καϊτετζίδη και συνοδοιπόρων του, ένας εκ των οποίων μοίραζε τη Μαύρη Βίβλο παριστάνοντας την αθώα περιστερά. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε η Πρωτοβουλία Παρατρεχάμενων είναι παραθρησκευτική οργάνωση που έχει θρησκευτικό ηγέτη τον συγγραφέα των πονημάτων με τον ποιητικό οίστρο, ο οποίος μοιράζει άφεση αμαρτιών για το ΘΕΠΑΝ στους προηγούμενους και ρίχνει το ανάθεμα αποκλειστικά και μόνο στους Μανδαλιανό και Αμανατιάδη.

Να βγάζει ανακοινώσεις η Πρωτοβουλία Παρατρεχάμενων να μας διασκεδάζει και όταν μαζευτούν πολλές να τις εκδώσει μαζί με τη Μαύρη Βίβλο της. Είναι σίγουρο ότι αμέσως μετά την έκδοση αυτών τον πονημάτων, ο συγγραφέας θρησκευτικός ηγέτης σίγουρα θα πάρει θέση όχι δίπλα στον Πάπα της Ρώμης, όχι δίπλα στον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, αλλά δίπλα στον… Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Γιάννης Καμαρινός: Ποιον νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε κύριε Καϊτετζίδη;
Η Πρωτοβουλία Υποστήριξης Καϊτετζίδη οφείλει εξηγήσεις στους δημότες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ