Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αξία των γραφομένων του Πέτρου Λεμπετλή

Η αξία των γραφομένων του Πέτρου Λεμπετλή

Ο κύριος Πέτρος Λεμπετλής δεν κατάφερε με τις αστήρικτες κραυγές του στο διαδίκτυο να πείσει τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου να ψηφίσουν τον εκλεκτό του. Κάποιους σίγουρα τους έπεισε επαναλαμβάνοντας με τόση σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα είναι δήμαρχος τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο κύριος Πέτρος Λεμπετλής είναι χολωμένος που ο εκλεκτός του δεν κατάφερε να επανεκλεγεί δήμαρχος και το δείχνει πλέον με κάθε λέξη που γράφει. Οι λέξεις όμως που γράφει σήμερα, έχουν την ίδια αξία με τις λέξεις που έγραφε και χθες. Τα όσα γράφει ο κύριος Πέτρος Λεμπετλής, σε σχόλιά του στην «Αγκίδα», έχουν την ίδια αξία με τις διαπιστώσεις του ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα κέρδιζε τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή και θα ήταν δήμαρχος για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Τα γραφόμενα του κυρίου Πέτρου Λεμπετλή μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και αποδείχτηκαν το λιγότερο για γέλια. Παρ’ όλα αυτά ο κύριος Λεμπετλής συνεχίζει στην ίδια λογική και επειδή πλέον δεν υπάρχει λόγος να σκορπάει στο διαδίκτυο την προπαγάνδα της παράταξης Μανδαλιανού, σκορπάει γενικές και αόριστες αθλιότητες που έχουν να κάνουν με το ήθος, κάτι που δεν κάναμε σε βάρος του ούτε όταν μας έστειλε με μήνυμα αποδόσεις των υποψηφίων δημάρχων σε στοιχηματικές εταιρείες.

Θα γράφαμε ότι θα αφήσουμε τον κύριο Λεμπετλή στον πόνο του, αλλά σιγά να μην κάνουμε κάτι τέτοιο. Σ’ αυτό το δήμο συνέβησαν επί τέσσερα χρόνια πράγματα και θάματα και δεν πρόκειται να πάψουμε να γράφουμε γι’ αυτά, επειδή ο κύριος Μανδαλιανός έχασε τις εκλογές κι επειδή έτσι θέλει ο κύριος Λεμπετλής. Ο δήμος συνεχίζει να βρίσκεται βυθισμένος στη δυσοσμία, από την οποία θα μας έσωζε ο κύριος Μανδαλιανός, το ακίνητο του ΘΕΠΑΝ δεν έκανε φτερά εξαιτίας της «Αγκίδας», κάποιων δημοτικών συμβούλων και κάποιων πολιτών και στο δήμο με το μεγαλύτερο κατ’ αναλογία μαθητικό πληθυσμό στην Ελλάδα, με τις 52 υπόγειες αίθουσες και τα δεκάδες κίμπο, επί μία τετραετία δεν έγινε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου με κύριο αποτέλεσμα το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού να συνεχίζει να λειτουργεί σε έναν άθλιο χώρο. Η μόνη λύση που σκέφτηκε ο κύριος απερχόμενος δήμαρχος για τη στέγαση του Ειδικού Σχολείου ήταν μια λύση σε βάρος άλλων μικρών μαθητών.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ