Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠώς τα σχόλια στο facebook του κυρίου Μανδαλιανού γίνονται δελτία τύπου του...

Πώς τα σχόλια στο facebook του κυρίου Μανδαλιανού γίνονται δελτία τύπου του δήμου;

Επειδή μετά την ήττα του κυρίου Μανδαλιανού και της παράταξής του, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, και επειδή κάποιοι πιστεύουν πως απλά πρέπει να τους ανεχτούμε χωρίς να μιλάμε, οτιδήποτε κι αν κάνουν ή πούνε, μέχρι να έρθει η 31η Δεκεμβρίου για να μπούνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τους ενημερώνουμε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ρωτάω λοιπόν ευθέως τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό, τον κύριο απερχόμενο δήμαρχο, πώς γίνεται τα σχόλιά του στο facebook να γίνονται δελτία τύπου του δήμου, όπως έγινε με το σχόλιό του σχετικά με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και με τις ιστορίες του για αγρίους σχετικά με το ότι πρέπει να τιμηθεί το Ελευθέριο. Τώρα θυμήθηκε το Ελευθέριο!

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν μπορεί να απαντήσει και δεν πρόκειται να απαντήσει. Μήπως μπορεί να απαντήσει ο πατέρας του, ο κυρ Αλέκος, ο οποίος μας χαρακτήρισε όλους στην «Αγκίδα» μ@λάκες, με δήλωση που έκανε στην Αγκίδα και την φιλοξενήσαμε; Αν δεν μπορεί να μας πει ο κυρ Αλέκος, μήπως μπορεί να μας πει ο δημοσιογράφος του κυρίου δημάρχου; Μήπως μπορεί να μας πει κανένας άλλος; Η ερώτηση είναι απλή:

Πώς σχόλια στο facebook του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού γίνονται δελτία τύπου του δήμου;

Ν. Με.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ