Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Οι πολίτες του δήμου έκαναν την επιλογή τους

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Οι πολίτες του δήμου έκαναν την επιλογή τους

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε πριν από λίγο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Οι πολίτες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου έκαναν την επιλογή τους και αποφάσισαν να εμπιστευτούν το τιμόνι του Δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια στον κ. Αλεξανδρίδη, τον οποίο συγχαίρω για τη νίκη.

Εύχομαι πραγματικά για το καλό του τόπου μας, η νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει τα καθήκοντά της την 1η Ιανουαρίου 2024, να αξιοποιήσει όλα όσα με κόπο, αγώνες και σκληρή δουλειά δημιουργήσαμε τα προηγούμενα χρόνια για να πάμε τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου μπροστά.

Είμαι υπερήφανος για το έργο που αφήνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Τα 30 εκατ. ευρώ εγκεκριμένων χρηματοδοτήσεων που φέραμε στον Δήμο, αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για τη νέα διοίκηση, για την υλοποίηση νέων έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των Δημοτών.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε όλο αυτό το διάστημα.

Πάνω απ’ όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ