Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι έδρες που θα καταλάβουν οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Οι έδρες που θα καταλάβουν οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Οι έδρες που θα καταλάβουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι διαφορετικές εάν εκλεγεί δήμαρχος ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και διαφορετικές εάν εκλεγεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Εάν εκλεγεί δήμαρχος ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης το μέτρο της αντιπολίτευσης για να εκλέξει δημοτικό σύμβουλο είναι 1.145 ψήφοι. Οι έδρες που μοιράζονται στην αντιπολίτευση είναι 16, ενώ 23 παίρνει η διοίκηση.

Παίρνει 8 έδρες η παράταξη «Νέα Πνοή με Ήθος και Όραμα για το Δήμο μας» του Κλεάνθη Μανδαλιανού και μένει υπόλοιπο 753 ψήφων.

Παίρνει 6 έδρες η παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» της Μαρίας Μανούκα και μένει υπόλοιπο 402 ψήφων.

Παίρνει 1 έδρα η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Θανάση Κοκονά και μένει υπόλοιπο 1.136 ψήφων.

Μένει 1 έδρα για τη δεύτερη κατανομή και την παίρνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Θανάση Κοκονά, που έχει το μεγαλύτερο υπόλοιπο ψήφων.

Εάν εκλεγεί δήμαρχος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός το μέτρο της αντιπολίτευσης για να εκλέξει δημοτικό σύμβουλο είναι 1.208 ψήφοι.

Παίρνει 9 έδρες η παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη και μένει υπόλοιπο 106 ψήφων.

Παίρνει 6 έδρες η παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» της Μαρίας Μανούκα και μένει υπόλοιπο 23 ψήφων

Παίρνει 1 έδρα η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Θανάση Κοκονά και μένει υπόλοιπο 1.073 ψήφων

Έχουν διατεθεί όλες οι έδρες και δεν υπάρχει έδρα για τη δεύτερη κατανομή.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ