Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαμαρώστε ανάρτηση της διοίκησης Μανδαλιανού στο facebook

Καμαρώστε ανάρτηση της διοίκησης Μανδαλιανού στο facebook

Όχι, δεν είναι κανένα σατυρικό κείμενο της «Αγκίδας». Είναι δημόσια ανάρτηση Τοπικής Συμβούλου της Κοινότητας Ευόσμου, που ανήκει στην παράταξη Μανδαλιανού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook! Γράφει:

«Συνεχίζονται συνεχώς οι παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας ώστε να επιλύουμε τα προβλήματα τους!!!!

Έπειτα από αίτημα των κατοίκων της περιοχής στην οδό Α.Ελευθέριου με Λεωφόρου Δενδροπόταμου…πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθαρισμος των φρεατίων!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας κ.Σωτηράκης Κωνσταντίνος για την ανταπόκριση του μετά από την δική μου ενημέρωση!!!

#synexizoumemazi

#Κοιτάμε_μπροστά

#Αλλάζουμε_την_πόλη

#metonkleanthi

Νέα Πνοή-Κλεάνθης Μανδαλιανός»

Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού. Τα φρεάτια στη συγκεκριμένη οδό χρειαζόταν να καθαριστούνε, δεν καθαρίστηκαν και οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στην κυρία κοινοτική σύμβουλο της διοίκησης Μανδαλιανού, η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τον οποίο ευχαριστεί η κυρία γιατί έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει χωρίς να χρειαστεί να του το πει κάποιος.

Τα απίστευτα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού μάλιστα καμάρωσαν μπροστά στο φωτογραφικό φακό, προκειμένου να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία και να συλλέξουν ψήφους, όμως την ψηφοθηρία χάλασε η κυρία με τα όσα έγραψε γιατί είναι προφανές πως μετά από τέσσερα χρόνια στα έδρανα του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου δεν έχει καταλάβει τι μπορεί να λέγεται και να γράφεται και τι δεν μπορεί.

Εάν λοιπόν έχετε βουλωμένα φρεάτια στην περιοχή σας, τηλεφωνήστε στην καλή Κοινοτική Σύμβουλο του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού, για να τηλεφωνήσει με τη σειρά της στον κύριο Σωτηράκη και να καθαριστούν τα φρεάτιά σας.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ